Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BODYMIST

Her på siden finner du vårt utvalg av bodymists. Vi har et utvalg fra både kjente og mindre kjente merkevarer. Et av de merkene som må sies å være dronningen av bodymists er Victoria's Secret, og selvfølgelig har vi et stort utvalg av bodymists fra dronningen. Vi har imidlertid også bodymists fra merkevarer som United Colors of Benetton, Revlon og I love Cosmetics.

Hva er bodymists?

Bodymists er ikke så godt kjent som Eau de Parfum og Eau de Toilette, men er faktisk også et duftvann. Bodymist er veldig lett og luftig i både duft og konsistens. Men duftene holder ikke så lenge som en parfyme eller Eau de Toilette, da det er en type duft som har blitt tilsatt vann. For å gjøre at den varer lenger, kan du spraye den på klærne dine.

Bodymists er derfor optimale for kvinner som ikke vil ha sterke dufter, men som foretrekker en naturlig duft. Bodymists har ofte toner av blomster som er lyse og lette i duften, som freesia, liljer, fioler osv. I tillegg til å inneholde blomsterdufter, kan de også lukte ""rent"", som for eksempel av rent tøy, eller av skogens eller sesongens bær. Bodymists lukter dermed frisk i notene.

En annen fordel med bodymists er at de kan brukes i solen, så bodymists er spesielt populær om sommeren. Konsentrasjonen av parfyme er så lav at den ikke skader huden i solen.

Billige bodymists

Det er mulig å kjøpe billige bodymists her på nettstedet. Og faktisk er en av de største fordelene ved bodymist er at den er billig, sammenlignet med Eau de Parfum og Eau de Toilette. Derfor er bodymist også et optimalt valg for de som ikke er helt klar til å holde seg til en duft, for da blir det blir råd til å kjøpe flere, når bodymist ikke er dyrere.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus