Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DAGKREM

Å bruke dagkrem er svært viktig for huden, da den i løpet av dagen blir utsatt for vind, vær og forurensning. En dagkrem kan gi fuktighet, pleie og beskytte ansiktet slik at huden forblir vakker over lengre tid. Når du bruker en dagkrem til ansiktet om morgenen, virker kremen hele dagen og beskytter deg mot alt det huden utsettes for i løpet av en dag.

I tillegg, kan du med fordel bruke en dagkrem som inneholder solfaktor, og det er en god idé å ikke bare bare benytte dette om sommeren, men også om vinteren. Det beskytter huden mot UV-stråler, som også er med på å elde huden.

Å finne riktig dagkrem kan ta lang tid. Først og fremst må du finne ut hvilken type hud du har og hva huden din har behov for. Hva huden din trenger endrer seg gjennom livet. Bortsett fra at aldring bidrar til at huden har andre behov, kan faktorer som pubertet, graviditet, sykdom osv, spille en stor rolle.

Her finner du vårt utvalg av deilige dagkremer som passer for enhver hudtype og smak. Vi har dagkremer fra mange forskjellige merker, både kjente og mindre kjente. Noen av de store merkene vi selger inkluderer for eksempel Elizabeth Arden, Clinique, LOreal og Dermalogica. Blant mindre kjente merkevarer, har vi DermaV10, Skin Doctors, Olay og Balm Balm.

Dagkrem uten parfyme

Vi har også et stort utvalg av dagkremer uten parfymer, som er ekstra milde mot huden. Vi har kremer fra noen av de mest anerkjente merkene som La Roche-Posay, Dermalogica, Avéne og Bioderma.

Billig dagkrem

Hvis du ikke allerede har en favoritt innen ansiktskrem, kan du sikkert finne den billig her på nettstedet. Du kan dra nytte av å prøve deg frem og finne ut hvilken krem som passer din hud aller best. Det er viktig å bruke en god ansiktskrem, da den ikke bare beskytter ansiktet mot vind og vær, men også gir et godt grunnlag for make up, og vil være avgjørende for resultatet.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus