DUFTLYS OG OLJER

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DUFTLYS OG OLJER

Duftstearinlys og oljer gir en helt bestet og rolig atmosfære i hjemmet. Duftstearinlys må utvilsomt være et uttrykk for koselighet. Det er delvis en måte å få folk til å føle seg hjemme, og delvis en perfekt måte å bekjempe hverdagslige lukter, som lukten av mados eller husdyr. Hjemmet blir er fylt med hyggelige dufter, hvor folk føler seg velkommene og stemningen er rolig og avslappet. De fleste velduftende stearinlys ser flotte ut og inviterende, så du kan ha dem stående i hele hjemmet ditt. Du kan enten velge å ha forskjellige dufter i forskjellige rom, eller et hjem med samme duft overalt. Hvis du ikke vil ha et helt hjem som lukter av blomster, bær eller annet, et opplagt sted å sette et velduftende stearinlys eller en duftpinne på badet.

BILLIGE DUFTLYS

Her finner du vårt store utvalg av velduftende stearinlys, duftoljer og duftpinner billig. Vi har mange forskjellige typer velduftende stearinlys, med mange forskjellige dufter. En av de store merkene når det gjelder velduftende stearinlys er Yankee Candle, som blant annet lager stearinlys i glass. Duftlyset er i seg selv dekorative nok til å stå fremme. I tillegg lager Yankee Candle alle verdens dufter. I tillegg til de "vanlige" duftene som Sheer Linen og forskjellige blomster- og bærdufter har de for eksempel laget stearinlys som lukter av kaker, kanel, mandarin og oliven. Så det er noe for alle i Yankee Candles' sortiment, og selvfølgelig har vi dem billig her.

En annen stor spiller er Airpure. Her har vi både velduftende stearinlys, duftpinner, toalettblokker og luftfriskere. Airpure fokuserer mer på citrus-, bær- og blomsterdufter. Vi har også dem billig her, sammen med mange andre deilige produkter som vil være en glede for nesen.

Hvis du vil ha en mer midlertidig duft eller en mer kontrollerbar duft, kan du finne en duft blant våre dufter som er "parfyme" for hjemmet. Med disse kan du spraye hvor og når du vil.

Ønsk gjestene velkommen til et velduftende hjem fylt med deilige duftstearinlys.

Velkommen til Luxplus