Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

EAU DE TOILETTE

Eau de Toilette er en beskrivelse for, hvor stor konsentrasjonen av duftoljer det er i en duft. Når det er en Eau de Toilette, er konsentrasjonen ca 10%, noe som er mindre enn i en Eau de Perfume, men mer enn i en Eau de Cologne. Det er de øverste notene i en EdT, som er de mest dominerende, og de er de du legger merke til først når du sprayer på EdT. Det er også de som bidrar til å skape en frisk duft. Men mye av duften forsvinner innen 2-3 timer. Dette skyldes den relativt lave konsentrasjonen av duftoljer på bare 10%.

Dufter for menn - Eau de Toilette

EdT er spesielt populært om sommeren, når friskheten til Eau de Toilette virkelig kommer til sin rett. Dufter for menn er vanligvis mer krydrete i duftnotene, og er derfor ofte tyngre enn kvinners. Mange foretrekker imidlertid EdT året rundt fordi slike dufter er billigere enn rene parfymer. De er heller ikke like kraftige som EdP eller parfyme.

Billige Eau de Toilette for menn fra de største merkene

Hos Luxplus har vi et stort utvalg av Eau de Toilette for menn fra mange forskjellige merker. Vi har både merkene som er først og fremst kjent for å designe moteklær som Burberry, Calvin Klein, Hermes og Giorgio Armani. Vi har også EdT dufter fra kjente sportsstjerner som David Beckham og Cristiano Ronaldo. Utvalget er stort og begrensningene få, når det gjelder å finne en billig Eau de Toilette-duft her på siden.

Vi har ikke bare mange forskjellige merker, vi har også mange forskjellige størrelser, alt fra den klassiske størrelsen på 100-200 ml og helt ned til miniparfymer på ca 5 ml som er strålende å ha med når du er på farten.

Handle blant vårt store utvalg av Eau de Toilette dufter for menn, vi garanterer også å ha din nåværende eller fremtidige favorittduft. Det er mye penger å spare på dufter hos Luxplus, så kanskje du finner mer enn en ny favorittduft?

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus