GRÅTT HÅR

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

GRÅTT HÅR

Kategorien Grått Hår omfatter flere hårprodukter og sjampoer for menn med mange forskjellige egenskaper, avhengig av hvilken type grått hår som er involvert.
Hvis du for eksempel har bleket hår og du vil fjerne den gule fargen fra håret som noen ganger kan oppstå i håret, kan du finne silversjampoer for menn som kan dempe den gule fargen så du får en fin sølvfarge og et mer kaldt uttrykk til dine kule herrefrisyre.
Silver shampoo for menn er en sjampo som fjerner gulfarge fra bleket hår, men med en mer maskulin duft som er rettet mot menn sammenlignet med de mange andre silversjampoer som er tilgjengelige på markedet.

Silver shampoo for menn

Prøv en sølv-sjampo for menn, så du kan få en mer vakker og kul farge i ditt blekete hår. Prøv en sølv-sjampo for menn hvis du vil optimalisere belkingen din og fjerne gul farge fra håret. Fordelen med å velge en silver shampoo for menn er at du får et fint grått hår, men også et hår som lukter deilig og maskulin når du komme rut av dusjen. Silver shampoo for menn er sjampo for grått eller bleket hår som du vil få et fit skinnende sølvpreg uten gule toner.

Men det kan også være en helt annen type grått hår det er snakk om. Er det i stedet de små gråhårene som med alderen bare blir mer og mer av, vi snakker om? Prøv istedenfor en herresjampo eller hårfarge for menn som skjuler det naturlige gråhåret, uten at det ser kunstig og farget ut. Bevar ditt unge utseende og bekjemp grått hår med en sjampo eller hårfarge for menn som fjerner grått hår og gir deg et yngre utseende på få minutter. Er du som mann, lei av de grå hårene som fortsetter å dukke opp, så bruke riktig hårfarge for ditt grå hår og forleng din naturlige, vakre hårfarge.

Velkommen til Luxplus