Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HÅRTAP OG TYNT HÅR

Opplever du som mann at håret ditt begynner å bli tynnere eller lider du av hårtap?
Det finnes en rekke midler du kan benytte for å bremse prosessen og redusere håravfall. Mange menn har hatt stor glede av å forsøke sjampo, hårbehandling og hårkurer mot tynt hår som trenger inn i hodebunnen og hårsekkene.
Et middel mot hårtap er din mulighet som mann å unngå å bli skallet for tidlig i livet. Hårtap er ikke en sykdom, men er ofte arvelig. Likevel er det flere produkter mot tynt hår og håravfall som kan hjelpe til med å redusere hårtapet og styrke hårets naturlige struktur.
Spesielt de mange forskjellige produktene mot hårtap og tynt hår fra Nioxin er populære. Nioxins behandlinger for hårtap har blitt kjent over hele verden for deres positive effekter på tidlig hårtap. Mange menn som lider av tynt hår og hårtap har opplevd gunstige effekter etter anvendelse av et hårtapmiddel.

Behandling for tynt hår og håravfall

Før du går i gang med en kostbar hårtransplantasjon eller behandling mot håravfall, er det en god ide å teste hva et middel mot håravfall kan gjøre for håret ditt. Ved å bruke riktig sjampo, hårbehandling eller en hårtapbehandling, kan du nå nå langt med færre midler.
Hår- og hårsekker er mottakelige for hvilke ingredienser og egenskaper hårkur ditt inneholder, og riktig behandling kan både forebygge og bekjempe mannlig hårtap.
Som en mann kan det være utrolig vanskelig å plutselig miste håret og bli skallet. Er du opprørt over ditt begynnende hårtap eller synes du håret ditt er for tynt fra naturens side, så prøv et middel mot tynt hår og hårtap, som ved hjelp av aktive ingredienser, påvirker hårets naturlige styrke og motvirker hårtap. Prøv og se hva riktig behandling mot hårtap kan gjøre for håret ditt.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus