Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SJAMPO

Å finne de riktige hårprodukter for barna dine kan være vanskelig. Utvalget er stort, og du vil selvfølgelig gi barnene dine det beste. Først av alt anbefales det at du venter med å vaske barnets hår med sjampo til barnet er 2 år. Barnets hodebunn er veldig sensitiv og har ennå ikke blitt utviklet, så du kan nøye deg med å bare skylle hår og hodebunn. Du unngår sånn sett at sjampoen ødelegger fettproduksjonen, som beskytter hodebunnen. Men siden det er veldig forskjellig hvor mye hår babyer har, kan det være nødvendig for noen å vaske det og få vekk olje, mat eller smuss fra lekeplassen.

Om ikek annet annet, når babyen er omtrent to år gammel, så finn den rette sjampoen. Hva ser du etter i den perfekte sjampo og balsam for barna dine? På grunn av forskjellen i fettproduksjon mellom barn og voksene, bør du velge en sjampo som er spesielt utviklet for barn. Det er et faktum at fettproduksjon i barnas hodebunn kun er en femtedel av voksne, så det er viktig at du finner en sjampo som er mild og mild, men effektiv. Det anbefales at du bare vasker barnets hår med sjampo opptil to ganger i uken. Når du begynner å vaske håret, legger du bare litt shampoo i hånden og masserer det forsiktig inn i håret.

Hos Luxplus finner du et stort utvalg av sjampo til barn. Utvalget omfatter blant annet Nøytral, Derma og Urtekram, som alle er fri for parabener, fargestoffer og parfymer. Alle sjampoene er nøye utvalgt og tar hensyn til at produktene ikke svir i barnets øyne. Hos Luxplus vil vi ha hårvask til å en tårefri opplevelse for både foreldre og barn. Leter du etter en sjampo som er mer profesjonell, selger Luxplus også merkevaren Paul Mitchell, som er skaperen av Baby Don’t Cry-sjampoen. Produktet inneholder ikke gluten eller parabener og består av en unik blanding av ekstrakter, kamille og kornblom-ekstrakt.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.