Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SJAMPO

Sjampo for menn, om mulig, kan være like stor en jungel å finne rundt i som sjampo for kvinner kan være. Kanskje ikke helt, men utfordringen med å finne den perfekte sjampoen kan i det minste være stor og for noen, og uoverkommelig for andre. I løpet av dagen blir håret utsatt for litt av hvert, både det uforutsigbare norske været og ulike stylingprodukter, og derfor er en god og omsorgsfull sjampo et must på alles bad.

Vi prioriterer her hos Luxplus for å ha et bredt utvalg av hårprodukter for menn, så om du har fett hår, tynt hår, irritert hodebunn eller flass, kan du bare finne sjampo som passer perfekt til din hårtype.

Det er viktig at du finner hårsjampoen som fokuserer spesielt på hva håret og hodebunnen din trenger. Hos Luxplus finner du sjampo som kan hjelpe hodebunnen til å holde seg frisk og i balanse. En av de vanligste problemene menn sliter med er tørr hodebunn og flass. Mot tørr hodebunn og flass, kan du finne produkter hos Luxplus som Vichy Derco's Anti-Dandruff Shampoo. Flassjampoen tar vare på hodebunnen, og fungerer forebyggende mens de renser hodebunnen og er selvsagt effektiv mot flass.

For de gråhårde mennene har vi sjampo som er spesielt laget for menn med grått hår. Hos Luxplus er vi ledende merker som Crew, som kan gjøre så den vakre grå fargen virkelig komme til sin rett.

Hvis du hører til en av mennene som lider av hårtap eller tynt hår, fortvil ikke. Luxplus har mange produkter som kan bidra til å løse dette problemet. Nioxin er bare ett av merkene som hjelper på tynt hår.

Vi selger merkevarer som gir håret ditt en god duft, men også merker som er både er parfyme og parabenfrie. Faktisk er det bare håret ditt som setter grensen for hvilken sjampo du kjøper fra Luxplus.

Blant våre mest populære merkevarer finner du merker som Neutral, David Beckham, Garnier, Redken og L'Oreal.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.