Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SJAMPO

Sjampo for menn kan være en like stor jungel å navigere seg rundt i, som det sjampo for kvinner kan være. Kanskje ikke helt, men utfordringen med å finne den perfekte sjampoen kan være ganske stor for noen, og uoverkommelig for andre. I løpet av dagen blir håret utsatt for litt av hvert, som det uforutsigbare norske været og ulike stylingprodukter, og derfor er en god og pleiende sjampo et must på ethvert badeværelse.

Luxplus tilbyr et bredt utvalg av hårprodukter for menn, så om du har fett hår, tynt hår, irritert hodebunn eller flass, så kan du finne en sjampo som passer perfekt til din hårtype, på vår side.

Det er viktig at du finner en hårsjampo som er tilpasset hva håret ditt og hodebunnen din behøver. Hos Luxplus finner du sjampoer som kan hjelpe hodebunnen din med å holde seg sunn og i balanse. En av de vanligste problemene menn sliter med, er tørr hodebunn og flass. Du kan finne produkter mot tørr hodebunn og flass hos Luxplus, som Vichy Derco's Anti-Dandruff Shampoo. En flassjampo tar vare på hodebunnen og fungerer forebyggende, mens den renser hodebunnen og er selvsagt også effektiv mot flass.

For menn med grått hår, har vi sjampo som er spesielt egnet for dette. Luxplus fører merker som for eksempel Crew, som bidrar til at den vakre, grå fargen din virkelig kommer til sin rett.

Hvis du hører til en av mennene som lider av hårtap eller tynt hår, fortvil ikke. Luxplus har mange produkter som kan bidra til å løse dette. Nioxin er et av merkene som hjelper på hår som har begynt å bli tynt.

Luxplus forhandler merker som gir håret ditt en fantastisk god duft, men også merker som både er uten parfyme og fri for parabener. Det er først og fremst håret ditt selv, som setter grenser for hvilken sjampo du velger å kjøpe fra Luxplus.

Blant våre mest populære merker, finner du merker som Neutral, David Beckham, Garnier, Redken og L'Oreal.
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus