SMOKKER

Vi kan dessverre ikke finne noen produkter som passer til søket ""
Inntast minst to tegn for og foreta et søk

SMOKKER

Babyer og småbarn fortjener kun det beste. Når babyen gråter, trenger han selvfølgelig å bli trøstet. Her er en glimrende smokk som kan roe ned barnet ditt og skape igjen følelsen av trygghet og fred. Vi har utvalgt de beste smokker fra det verdensberømte merket MAM. MAM er et ledende merke innen babypleie og babytilbehør. Våre baby smokker er utviklet i nært samarbeid med både designere og tannleger for at de skal gi maksimal komfort til barnet ditt. Smokkenes utvendige design er utviklet for å være smart og funksjonell.
Den største fordelen med MAM smokker er at de sitter perfekt i munnen og er ekstra behagelige for den lille babymunnen . Er du trøtt av å måtte stå opp flere ganger om natta for å putte smokken tilbake i babyens munn, bør du gjerne prøve en smokk fra MAM. Du vil legge merke til hvor mye enklere det blir for barnet å beholde smokken i munnen.

De mange smarte og rimelige smokker i flere forkjellige farger og størrelser passer perfekt til enhver babyalder. Finn ditt barns favoritt smokk på tilbud og opplev hvordan barnet ditt finner trøst og glede av å ha smokken
Det er viktig å bytte barnets smokker ofte for å unngå bakterier og smitte. Her på siden kan du finne meget billige smokker og dermed spare mye penger på faste innkjøp til barnet ditt. Bestiller du smokkene hos oss, får du levert dem rett på døra.

Våre billige smokker finnes i to forskjellige materialer: Lateks og silikon. Du velger selv det du ønsker å tilby barnet ditt.
Lateks smokker er laget av naturlige materialer og er ekstra myke og behagelige, noe som er svært viktig for babyer. MAM lateks sutter er produsert av økologisk og allergivennlig materialer.
Silikon smokker fra MAM er ekstra solide, hygieniske og har en spesiell myk overflate som minner babyen om morens hud og får barnet til å slappe av.
MAM smokker er for de foreldre som ønsker å gi sine barn den beste starten på livet.
Velkommen til Luxplus