Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

FINISH

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

FINISH

Finish

Neophos er en del av Finish-merket, som er en global leder og har en lang historie som pionerende virksomhet.

Finish ble etablert av det amerikanske selskapet Economics Laboratory i 1953 og ble kjøpt i 1987. I begynnelsen av 1950-tallet utgjorde den økende bruken av formstøpt servise en rekke problemer. Kaffe-flekker og andre "flekker", grunnet langsom tørking, var utbredte problemer, så det var et stort potensiale for det helt riktige produkt. Eco-Lab analyserte resultatene av forskning i meieriindustriens behov, og lanserte to produkter som ville bli avgjørende faktorer på markedet for oppvask i hjemmet: Electrasol, og et nytt, sterkt produkt - Finish.

Finish oppvasktabletter

I dag er Finish verdens største merkevare for oppvasktabletter. De er best kjent for sine oppvasktabletter, som gir et fint og skinnende resultat, samtidig som du tar vare på oppvaskmaskinens innside. Neophos- og Finishprodukter anbefales av flere oppvaskmaskinprodusenter enn noen annen merke.

Finish jobber kontinuerlig med å forbedre seg selv, selv om de allerede er merket anbefalt av de fleste oppvaskmaskinprodusenter. For Finish handler det om at kundene skal være fornøyd med dem. Målet er å sørge for at danskene får den reneste oppvasken

Finish Neophos

Neophos og Finish var de første som lanserte et biologisk pulver i 1969, og de første med 2-lags tabletter i 1995, lanseringen av Red Powerball i 1999 og den første trekammerformede kapselen i det 21. århundre. Derfor har Finish vært en trendsetter på markedet gjennom hele selskapets levetid, og det er klart at de vet hva de snakker om.

merket er nå solgt i mer enn 40 land over hele verden også her hos Luxplus. Vi har blant annet oppvasktabletter, oppvaskmiddel og avspenningsmiddel. Oppvasktabletter kommer i forskjellige versjoner og med forskjellige dufter. I tillegg har vi pakker med forskjellig antall servanter i, avhengig av hvor mye du trenger. I en familie går oppvaskmaskinen oftere enn med en singel.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.