Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Alltid gratis frakt
Spar mer med BonusCash

Får du heller ikke nok beauty?

Luxplus har brands du elsker.
Og produktene du ikke kan leve uten.

Det er helt sant: Hos Luxplus trenger du ikke vente på årssalget eller velge bort favorittene dine på grunn av prisen. For kun 99 NOK per måned kan du kjøpe over 20 000 produkter til en fast lav pris - hver dag! Uansett brand. Uansett produkt. Og med gratis frakt. Slutt å sammenligne priser. Slutt å gå i butikker forgjeves. Samle innkjøpene dine hos Luxplus og få mest mulig beauty for pengene!

Bli gratis medlem i 30 dager med ditt første kjøp – og si farvel til høye priser på de brands du elsker. Og produktene du ikke kan leve uten.

Dine fordeler

Spar på ALT

Salgspriser hver dag, hele året

Gratis frakt på alle bestillinger

3-6 dagers levering, 90 dagers returrett

Opptjen BonusCash

...og trekk fra på neste kjøp. 1 BonusCash = 1 kr.

Første måned: 0 kr.

30 dager til å prøve Luxplus - gratis!

Fordeler = frihet

Jo mer du handler hos Luxplus, jo mer sparer du. Du sparer tid. Og penger på både frakt og på kjøpene dine. Jo mer du sparer, jo større frihet får du til å bruke pengene dine på det du vil. Se hva du kan spare ved å samle kjøpene dine hos Luxplus.

LITE FORBRUK

Spar 480 kr /måned

MELLOMSTORT FORBRUK

Spar 940 kr /måned

STORT FORBRUK

Spar 1500 kr /måned

Slik gjør vi det

Våre medlemmer skal ha mest mulig luksus for pengene! Vi handler direkte hos de største leverandørene, og vi går aldri på kompromiss med autentisitet, kvalitet eller utvalg. Men vi sparer der vi kan – og majoriteten av disse sparingene kommer deg til gode!

Derfor sparer du så mye:

Eget lager = billig leie

Ingen butikker på dyre adresser

Ekstra gode priser på outlet

Effektiv arbeidsflyt

Mange medlemmer = vi kjøper inn store mengder

Gode partnerskap med merkevarer og leverandører

Slik er vi

Vi startet i 2013. I dag har vi 120 000 medlemmer.. Hos Luxplus er vi like forskjellige som våre medlemmer. Og like glad i alt som gir luksus i hverdagen:
Deilige produkter, morsomme mennesker og god energi!

Vi blir ofte spurt om

Luxplus er en beauty club og en nettbutikk. Som medlem kan du kjøpe produkter til lavere medlemspris. Du får også gratis frakt på alle dine kjøp og BonusCash, som du kan trekke fra neste kjøp i kroner og øre. Det koster 99 kr per måned å være medlem, inntil du avslutter medlemskapet.

Vår forretning er basert på å holde kostnadene nede, slik at du kan handle mye billigere enn i butikk – selv om produktene er helt like. Vi har ingen dyr husleie, kjøper stort inn og lagrer produktene på vårt eget lager. Det meste av det vi sparer bruker vi på lavere priser.

BonusCash er en rabatt du tjener når du handler hos Luxplus. Beløpet på BonusCash tilsvarer rabatten som automatisk trekkes fra din neste bestilling.

Når vi sender bestillingen din fra vårt lager, vil du automatisk motta en e-post med et sporingsnummer, som du kan bruke til å søke etter pakken hos den leverandøren du har valgt.

Velkommen til Luxplus