Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SERUM

Serum eller ansiktskrem, eller begge deler? Det kan være vanskelig å vite hva ansiktet trenger. De fleste kvinner bruker ansiktskrem delvis for å påføre ansiktet fuktighet, og delvis for å beskytte ansiktet mot alt som huden din utsettes for hver dag, for eksempel forurensning, kulde, varme osv. Det er imidlertid ikke så mange som bruker serum i ansiktet, kanskje fordi de ikke vet hva serum er, hvorfor det skal brukes, hvordan man bruker det og hvilken effekt det har på huden.

HVA ER SERUM?

Serum er en konsentrert versjon av ansiktskrem. Molekylene er mindre i et serum enn i en krem, så det kan være flere aktive ingredienser i et serum. Serumet forsterker ytterligere ingrediensene i en krem.

HVORFOR BRUKE SERUM?

Fordi molekylene er mindre i et serum, kan de mange aktive ingrediensene trenge inn i huden i større grad enn en krem. Et serum kan imidlertid ikke brukes alene, da et serum ikke beskytter hudens ytre lag. Derfor er det også viktig å bruke en ansiktskrem. Kremens primære oppgave er å legge til fuktighet til huden, mens serumet fungerer aktivt i dybden og tilfører viktige næringsstoffer. Det er aldri for tidlig å begynne å bruke et serum, det kan brukes i alle aldre, og sørger derfor for at huden føles sunn og frisk.

Serumet er tilgjengelig enten i en tynnere og mer konsentrert konsistens enn en krem, eller som en ansiktsolje. Oljen tar vanligvis lengre tid for å trenge inn i huden, men det er viktig å vente på at serumet trenger gjennom helt, før ansiktskremen påføres.

På denne siden kan du se vårt utvalg av serum i mange forskjellige prisklasser og fra mange forskjellige merker. Vi har både serum fra de store merkene som Elizabeth Arden, Biotherm og Vichy, og billige serum fra f.eks. Modelé og Rønsbøl. Med prisene vi kan tilby, kan du prøve deg frem, til du finner akkurat det serumet som passer din hudtype.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus