Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HÅRKUR OG HÅRMASKER

Den eneste virkelige kuren for et tørt og skadet hår, er en god hårkur eller hårmaske. Ved å bruke en av våre unike hårpleieprodukter som hårkur, hårmaske, hårolje, serum og hårelixir, kan du forandre håret og stimulere det til å bli vakkert, mykt og skinnende.
En hårkur er den ultimate luksusen for håret og hodebunnen. Som kvinne er det selvfølgelig alltid viktig at håret ditt ser vakkert ut og velpleid, og ved å regelmessig skjemme bort håret med en hårkur, sørger du for et sunt og vakkert utseende.
Vi tilbyr et stort utvalg av hårkurer, hårmasker og håroljer fra kjente og profesjonelle frisørmerker og til en alltid veldig billig pris.

Gi håret ekstra fukt med marokkansk olje, arganolje, kokosnøttolje, keratin eller de mange andre nærende, fuktighetsgivende og myktgjørende ingrediensene i vårt store utvalg. Ved hjelp av en deilig hårkur, vil du raskt legge merke til hvordan håret endrer struktur og glans, gjenoppretter sin naturlige balanse og blir sunt igjen.

Verdens beste hårbehandling

Som kvinne er en god hårkur eller hårmaske avgjørende for håret ditt. En god hårkur er den ultimate behandlingen for håret ditt, hvis det har blitt tørt og kjedelig å se på. Riktig hårkur, hårmaske eller hårolje kan gjøre underverker for håret ditt og gjøre det tørreste og mest gjenstridige hår mykt og skinnende igjen. En maske for håret i form av hårkur, hårolje, hårelixir, hårserum, leave-in hårkur, hårmaske, eller hva frisører og hårpleieprodusenter ellers vil kalle det, er mirakelprodukter for alle typer hår og et hårpleieprodukter er virkelig gull verdt å unne seg selv. Prøv deg frem til du finner produktet du synes er den beste hårpleien for håret ditt.

Billige hårkurer for alle hårtyper

Leter du etter produkter som virkelig kommer til å skjemme bort håret ditt, som en ny luksushårkur eller hårolje, kan du finne mange spennende hårmasker fra populære hårpleieprodukter som Kerastase, Macadamia, Aussie, Natural World, Redken, Wella, Loreal, Pantene, Revlon, Paul Mitchell, Osis + , Milkshake, Schwarzkopf, Joico og mange andre gode hårpleiemerker.
Prøv for eksempel, den verdensberømte hårelixeren fra Orofluido, som er en slags hårolje som inneholder gode og naturlige oljer som pleier og gjør håret mykt og skinnende.
Du kan også finne en god og billig hårkure fra Uniq One, Tigi eller Moroccanoil som lager hårkurer, håroljer eller hårmasker som har blitt verdensberømte for sine gode kvaliteter på alle typer hår. De kjente Farouk Biosilk-silkedråpene er også et populært valg av hårkur, og i den mer overkommelige klassen finner Dove hårkur som også er en strålende hårmaske når det gjelder å gjøre håret mykt og gi glans. I tillegg vil du også finne billige hårkurer fra store merker som Osmo, John Masters Organics, Tresemmé og Nioxin.

Det er veldig forskjellig hvor lenge en hårkur skal virke i håret, om den skal skylles ut igjen, eller om det virker som en leave-in hårkur og skal bli værende i håret. Noen hårkurer kan sprayes inn i håret, men andre må påføres håret ved å gni håroljen eller hårkuren inn i håret. Du finner en veiledning om hvordan du skal påføre hårkurene, på produktet eller på emballasjen.
Enten du har farget, krøller, glatt eller tørt hår, flass eller problemer med hårtap, er det en god ide å gi ekstra næring til håret gjennom en god hårkur, og har du først funnet deg en favoritt blant de mange hårkurene og hårmaskene, du kan du ganske enkelt ikke leve uten. Det er grunnen til at så mange kvinner kaller en hårkur eller hårmaske et mirakel og en vidunderkur for håret.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus