Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PUDDER

Pudder kommer i mange nyanser, og hvilken man foretrekker avhenger helt av hva man skal bruke der til, og hvilken hudtype man har. Vi har et stort utvalg av både løspudder og pudder fra noen av de mest kjente merkevarene på markedet. Vi har også noen fantastiske puddere fra merker som er mindre kjente. Vi har pudder og bronzere fra blant annet W7, Technic, Max Factor, L'Oreal, Maybelline, Revolution og Youngblood. Ja, listen er lang.

Du kan få både pudder og bronzere som møter to forskjellige behov. Et pudder er best til å markere ens naturlige farge, mens en bronzer kan legge til litt glød i ansiktet. Når du velger et pudder, er det viktig å ikke velge en som er mer enn to nyanser fra ens naturlige farge.

LØST ELLER FAST PUDDER?

Du kan få pudder i to forskjellige varianter, løst pudder og solid pudder. Det løse pudderet er spesielt godt å "etterbehandle" et look når du vil at ditt foundation, concealer, corrector eller annet kremaktig produkt som kan vare hele dagen, og for å gjøre utseendet mer matt. Et transparent lø pudder, eller en gjennomskinnelig pudder vil som detogså kalles, kan også bli brukt til å "bake" ansiktet med, med en teknikk man bruker særlig for å dekke under øynene, som får makeupen til å holde, og sikre at makeupen ikke sprekker opp i løpet av dagen.

Det faste pudderet er spesielt godt, hvis du trenger å friske makeupen opp litt i løpet av dagen, eller hvis du ikke bruker for mye sminke.

Om du ønsker et billig pudder eller et litt dyrere pudder, et løspudder eller et solid pudder, et pudder eller en bronzer, du kan sikkert finne ditt nye favoritt-pudder her på siden. Vårt utvalg er stort og prisene er lave, dette er den perfekte kombinasjonen når du handler. Pudder er helt sentralt hvis du bruker foundation. Det kan selvfølgelig også brukes alene. Ellers som et effektpudder.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus