Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SELVBRUNING

En selvbruner er den perfekte løsningen for deg som vil ha litt farge på kroppen uten å måtte benytte seg av solarium eller flerfoldige timer på stranden. Utviklingen har vært stor, og produsentene har blitt bedre til å produsere selvbrunere der resultatet blir mer naturlig og som er enklere å fordele utover kroppen. Det er dermed mulig å unngå å få appelsinfarget hud og i stedet få et fresht og gyllent utseende.

Selvbruningstips

Imidlertid er det noen forholdsregler når du bruker en selvbruner både før, under og etter. Før du benytter en selvbruner, er det viktig å bruke en kroppskrubb for å oppnå et mer jevnt resultat. Når du bruker en selvtbruner, er det en god ide å bruke en applikasjonshanske slik at du ikke får misfargede hender. Hvis resultatet ikke ble som du håpet, er det generelt 4 timers med "angrerett" på selvbruning, det vil si at du kan du vaske selvbruneren av, i opptil 4 timer etter. Men dette avhenger også av merket, og det er alltid en god ide å følge bruksanvisningen som følger med.

Hvilken selvbruner bør jeg velge?

Her hos Luxplus har vi et stort utvalg av selvbrunere fra noen av de største aktørene på markedet. For eksempel, hvis du foretrekker en selvbruner som er luktfri, gå for Vita Liberata, som er kjent for å produsere selvbrunere som ikke lukter for mye selvbruner. Hvis du ikke vil ha for mye farge, men kun litt glød, kan Doves Summerglow være noe for deg. Vi har selvbrunere i alle nyanser, så det handler bare om å finne ut av hvor mye farge du vil ha.

I tillegg bør du vurdere hvilken konsistens din selvbruner skal ha. Når det gjelder å påføre selvbruning, så gjør øvelse virkelig mester, og det kan være lurt å teste ut både lotion, spray og mousse, slik at du kan finne ut hvilken type du synes er lettest å benytte. Prøv deg frem. Kanskje foretrekker du en lotion til deler av kroppen, en spray til andre deler - og en tredje til ansiktet. På Luxplus finner du alle typer selvbrunere, slik at du enkelt kan finne frem til dine favoritter!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus