Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SELVBRUNING

Selvsoling er den perfekte løsningen for de som vil få få litt farge uten bruk av solarium eller soling. Utviklingen har vært stor, og produsentene har blitt bedre til å produsere selvsoling, hvor resultatet er mer naturlig og lettere å fordele på kroppen. Det er dermed mulig å unngå å få appelsinfarget hud og heller få ent deilig gyldent utseende.

Selvsolingstips

Imidlertid er det noen forholdsregler når du bruker selvbruner både før, under og etter. Før du bruker selvbruner, er det viktig å bruke en kroppskrubb for å oppnå et mer gjevnt resultat på kroppen. Når du bruker en selv-tanner, er det en god ide å bruke en applikasjonshanske slik at du ikke får misfargede hender. Og hvis resultatet ble er som du håpet, er det generelt 4 times med "angrerett" på selvsoling, det vil si opptil 4 timer etter at du har brukt selv-tanner, kan du vaske den av. Men det avhenger av merkevaren, det er alltid en god ide å følge instruksjonene på din selvbruner.

Hvilken selvbruner bør jeg velge?

Her hos Luxplus har vi et stort utvalg av selvsoling, fra noen av de største aktørene i selv-solingsmarkedet. For eksempel, hvis du foretrekker en selvsoling som er luktfri, gå for Vita Liberata, som er kjent for å produsere selvbrunende som ikke lukter for mye for av selvsoling. Hvis du ikke vil ha for mye farge, men kun litt glød, kan Doves Summerglow være noe for deg. Vi har selvsoling i alle nyanser, så det handler bare om å finne ut hvor mye farge du vil ha.

I tillegg bør du vurdere hvilken konsistens din selvsoling skal ha. Når det gjelder selvsoling, gjør øvelse virkelig mester, og det kan være lurt å prøve både lotion, spray og mousse, slik at du kan finne ut hvilken type du synes er lettest å bruke. Det krever at du prøver deg fremover. Kanskje du foretrekker en lotion selvsoling til deler av kroppen, foretrekker en spray til andre deler - og en tredjedel til ansiktet. På Luxplus finner du alle typer selvklebende produkter, slik at du enkelt kan finne dine favoritter!

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.