Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

PRIMER

Primer er et lite mirakel for huden som mange ikke vet om, og det er synd. For en primere kan du kontrollere huden din slik at den blir jevn og ser ensformig ut, slik at du får det beste mulige utgangspunkt når du legger sminke.

Hva er en primer?

En primer kan komme i flere utgaver, men er ofte laget av materialer som voks og silikon, og det meste en primer minner om et serum/ansiktskrem i konsistensen, som smøres i ansiktet etter at du smørt ansiktet og ansiktskremen. Den primære oppgaven til en primer er å gi ansiktets hud et fint, jevnt utseende som skjuler porer, rødhet og fine linjer. Sminken varer lenger og får en matt finish. Hvis du ikke legger mye sminke, kan du også enkelt bruke primeren uten å sette sminke på toppen.

Hvis du har en tendens til fettete hud, er det viktig å finne en oljefri primer, ettersom huden ellers blir for fettete. Med en oljefri primer kan du imidlertid garanteres et mer matt utseende, selv om du ikke legger sminke på toppen.

Primere kommer i forskjellige nyanser, som alle har for skjellig hensikt. Hvis du velger en som er nøytral i fargen, bør du velge en som er rundt en nyanse lysere enn hudtonen din, for å få et naturlig resultat. I tillegg kan man få en primer som er grønn.aktig, som er ekstra godt hvis man vil skjule rødheten i ansiktet. En gulaktig primer er laget for å mottvirke mørke ringer under øynene.

Billige primere

Her finner du vårt utvalg av billige primere, fra både kjente og mindre kjente merkevarer. Vi har primere fra W7, Barry M, Revolution, Technic og dermalogica. Vi har også flere foundations som også inneholder primer, for å få så godt, naturlig og ensartet resultat som mulig.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus