Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HÅRBØRSTER

Her finner du vårt utvalg av hårbørster og kammer. Vi har et bredt utvalg av hårbørster til alle behov, så det er smertefritt å gre ut håret. Og dette gjelder hvis du har fint, krøllete eller tykt hår. Vårt sortiment er bredt, vi har alt fra runde børster, til kammer og pensler.

Når du velger hårbørste, velg en som passer din hårtype. For eksempel, hvis du har tykt hår, vil det optimale valget være en hårbørste med en kombinasjon av villsvin og nylonhår. Hvis du derimot har tynt hår, er det riktige valget en hårbørste med villsvin. Dessuten, er det alltid best for håret ditt hvis du bare grer det når håret er tørt, da det bryter lettere når det er vått.

Billige hårbørster

Vi har billige hårbørster, fra merker som Moroccanoil, Olivia Garden, lurer på pensel, Macadamia, Chi, Tangle Teezer og The Wet Brush.

Tangle Teezer

Tangle Teezers tok Danmark med storm for noen år siden, da det endelig kom en hårbørste som kunne gre gjennom håret uten at det gjorde vondt. De unike patenterte og spesialdesignede piggene på børsten, er utrolig fleksible og river derfor ikke håret når det går gres av børsten.

Vi har billige Tangle Teezer i alle størrelser, mange farger, også i reisestørrelse, som kan brettes og tas på farten. Tangle Teezers er både for menn, kvinner og barn.

The Wet Brush

The Wet Brush har også blitt en veldig populær hårbørste, og det er derfor. Her er det også mulig å få en smertefri greing av håret på grunn av de unike penselhårene.

The Wet Brush er også en av de få hårbørstene man kan bruke i et vått hår, da det heller ikke lugger eller drar i håret. The Wet Brush er både egnet for kvinner, menn og barn, som vil elske å få håret gred med den.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus