Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MASCARA

Mascara er det viktigste sminkeproduktet i enhver kvinnes veske, og valget av akkurat den rette mascaraen kan ta lang tid og gi mange feilkjøp, før man finner sin favorittmascara. Mascara er ikke bare mascara. Mascara kan ha forskjellige former og farger, og det første man skal finne ut av i jakten på de perfekte vippene er å vite hvilken stil du er ute etter. For utifra det, kan du finne ut hvilken form applikatoren skal ha, om du skal ha en vannfast mascara, en som gir en lash extension effekt, om den skal være brun, svart eller noen annen farge, gi tykke vipper, eller fint adskilte vipper, forlenge vippene, og så videre.

Hva slags mascara som fungerer best, kan være en veldig individuell sak, og at en bestemt type mascara som gir kraftige, mørke vipper og følelsen av lash extension, kan passe veldig godt for en kvinne, mens kanskje en helt annen type mascara fungerer best for en annen kvinne.

Blant det brede utvalget av mascaraer, har vi for eksempel noen med buede børster, som flott former vippene og gir øyet et åpent og vakkert innrammet mascara-look. Hvis du er på utkikk etter et godt øyenvippeserum, kan du også finne det her blant vårt utvalg av billige mascaraer.

Billig mascara

På denne siden finner du mange forskjellige og billige mascaraer. Utvid utvalget ditt av mascara, og prøv deg frem til du finner din nye favorittmascara. Vi har forskjellige svarte mascaraer og vanntette mascaraer fra kjente og store merker som Rimmel, Max Factor, L'oreal, Clinique, Estee Lauder, W7, M2 Beauté og mange andre, som har laget ikoniske mascaraprodukter for alle typer vipper.

Din mascara kan godt bli tørr over tid, og det er derfor viktig at du bytter den ut, kontinuerlig. Vi har presset prisen på luksusmascara ned, slik at du alltid kan finne din favorittmascara til en veldig rimelig pris. Spar mye på kjøp av sminke, ved å finne en billig mascara blant det gode utvalget av kvalitetsmascara.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus