Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MASCARA

Mascara er det viktigste sminkeproduktet i enhver kvinnes veske, og valget av akkurat den rette mascaraen kan ta lang tid og mange forsøk før du finner din favoritt-mascara. Mascara er ikke bare mascara. Mascara kan ha forskjellige former og farger, det første å finne ut i jakten på de perfekte vippene å vite hvilket look du er ute etter. For ut fra det kan du finne ut hvilken form applikatoren skal ha, så om du skal ha en vannfast mascara, som gir en vippe-utvidende effekt, om den skal være brun, svart eller noen annen farge, gi tykke vipper, eller fint adskilte vipper , forlenge vippene, etc.

Hva slags mascara som fungerer best, kan være en veldig individuell sak, og en bestemt type mascara som gir kraftige svart vipper og følelsen av vippe-extensios, kan virke veldig bra for en kvinne, selv om det kan være snakk om en helt annen type mascara, for en annen.

Blant det brede utvalget av mascaraer, har vi, for eksempel noen med buede børster, som flott former vippene, og gir øyet et litt mer åpet og vakkert innrammet mascara-look. Hvis du er på utkikk etter et godt øyenvippeserum, kan du også finne det her blant vårt utvalg av billige mascaraer.

Billig mascara

På denne siden finner du mange forskjellige og billige mascaraer. Utvid ditt utvalg av mascara og prøv deg frem til du finner din nye favoritt-mascara. Vi har forskjellige svarte mascaraer og vanntette mascaraer fra kjente store makeup-merker som Rimmel, Max Factor, L'oreal, Clinique, Estee Lauder, W7, M2 Beauté og mange andre som har laget ikoniske mascara-produkter for alle typer vippernor.

Din mascara kan godt bli tørr over tid, og det er derfor viktig at du bytter den kontinuerlig. Vi har presset prisen på luksusmascara ned, slik at du alltid kan finne din favoritt-mascara til en veldig billig pris. Spar mye penger på kjøp av sminke ved å finne en billig mascara blant det gode utvalget av kvalitetsmascara.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.