Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SMINKEFJERNER

På samme måte som at man bruker lang tid på å finne riktig sminke, så er det også viktig å bruke tid på å finne den perfekte sminkefjerneren. Det er forskjell på oss kvinner, både når det gjelder hudtyper og preferanser. Det er også en stor forskjell på hvor mye tid vi bruker på å legge sminke om morgenen, og derfor også hvor lenge vi bruker på å fjerne den igjen med sminkefjerner om kvelden. Men felles for oss alle er at vi ønsker å ta vare på huden vår. En del av det å ha en sunn hud betyr også at man fjerner all sminken om kvelden og alt av det huden vår har blitt utsatt for i løpet av dagen. Derfor er det viktig å ha en god sminkefjerner i skapet som fyller dine behov for å oppnå et sminkefritt ansikt.

Det er viktig at du rengjør huden din jevnlig, ellers vil porene dine tette seg, og en konsekvens av dette kan føre til at du får dårlig og uren hud. En del av din daglige pleierutine bør derfor være å bruke en god og effektiv sminkefjerner som går i dybden og renser porene dine. Det er best å rengjøre ansiktet morgen og kveld, men gjerne mer grundig om kvelden. Hvis du har sensitiv hud, så velger en parfymefri sminkefjerner uten parabener.

Sminkefjerner for vannfast mascara

Det finnes et hav av sminkefjernere som lover å fjerne sminke, og variasjonen av ingrediensene er mange. Hos Luxplus kan du finne mange forskjellige produkter som hjelper deg med å oppnå de beste resultatene når det kommer til et ansikt fritt for makeup. Utvalget består av både Clinique sminkefjerner, La Roche-Posay, Clarins, Bioderma, Avene, Bourjois og mange andre. Vi ønsker å kunne tilby en sminkefjerner for enhver smak.
Hvis du bruker vanntett mascara, bruk en ekstra effektiv sminkefjerner for vanntett mascara som lett oppløser den svarte mascaraen uten at det svir i øynene dine.

Makeup Remover for alle hudtyper

For eksempel fjerner Cliniques rinse-off foaming renser effektivt holdbar sminke og solkrem. Den inneholder en kremaktig rensemousse som gir huden en fuktighetsmettet, ren og frisk følelse. Gentle Eye Makeup Remover Lotion fra Clarins er en lotion som fjerner lett øyesminke, men på en grundig måte. Den frisker opp og styrker øyelokkene og øyevippene, og den er velegnet for de som bruker kontaktlinser. La Roche-Posays Effaclar Purifying Micellar Vann er velegnet for deg med fet, sensitiv hud som trenger en sminkefjerner som forsiktig renser huden din ved å fjerne urenheter og overflødig talg. Velg et sminkefjerner som passer din sminke og hudtype.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus