Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden av medlemskapet er gratis (deretter kr 99 / mnd) og du kan si opp når det passer deg. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SMINKEFJERNER

Akkurat som vi bruker lang tid på å finne riktig sminke, er det også viktig å bruke tid på å finne den perfekte sminkefjerneren. Det er forskjell mellom oss kvinner, både hudtyper og preferanser. Det er også en stor forskjell i hvor mye tid vi bruker på å legge vår sminke om morgenen, og derfor også hvor lenge vi bruker på å fjerne den igjen med sminkefjerner om kvelden. Men felles for oss alle er at vi ønsker å ta vare på huden vår. En del av det å ha en sunn hud betyr at man fjerner all sminken om kvelden og hva huden vår har blitt utsatt for i løpet av dagen. Derfor er det viktig å ha en god sminkefjerner i skapet som møter dine behov for å oppnå et sminkefritt ansikt.

Det er viktig at du rengjør huden din jevnlig, ellers vlir porene dine tette og en konsekvens av dette kan føre til at den blir sløv og uren. En del av din daglige omsorgsrutine bør derfor være å bruke en god og effektiv sminkefjerner som går i dybden og renser porene dine. Det er best å rengjøre ansiktet morgen og kveld, men mer grundig om kvelden. Hvis du har delikat hud, velger du deretter en duftfri sminkefjerner uten parabener.

Makeup-fjerner for vanntett mascara

Det finnes mange sminkefjernere som lover å fjerne sminke og variasjonen av ingredienser er mange. Hos Luxplus kan du finne flere produkter som hjelper deg med å oppnå de beste resultatene når det gjelder et ansikt uten sminke. Utvalget består av både Cliniques makeup remover, La Roche-Posay, Clarins, Bioderma, Avene, Bourjois og mange andre. Vi ønsker å ha en eye makeup remover for enhver smak.
Hvis du bruker vanntett mascara, bruk en ekstra effektiv eyemakeup remover for en vanntett mascara som lett oppløser den svarte mascaraen uten å svi i øyne dine.

Makeup Remover for alle hudtyper

For eksempel fjerner Cliniques rinse-off foaming cleanser effektivt holdbar sminke og solkrem. Det er en kremaktig rensemousse som gir huden en fuktighetsmettet, ren og frisk følelse. Gentle Eye Makeup Remover Lotion fra Clarins er en lotion som lett fjerner øyesminke, men på en grundig måte. Det oppfrisker og styrker øyelokkene og øyevippene, og den passer for de som bruker kontaktlinser. La Roche-Posays Effaclar Purifying Micellar Vann er egnet for deg med en fettete, sensitiv hud som trenger et rengjøringsmiddel som forsiktig renser huden din ved å fjerne urenheter og overflødig talg. Velg et øyesminkefjerner som passer til din minke og hudtype.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.