Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

OPPVASK

Ditt valg av oppvaskemiddel er av stor betydning for resultatet av oppvasken din.
Hvis du har en oppvaskmaskin, velg deretter servanter fra anerkjente og populære merker som f.eks Finish som gir et fint og skinnende resultat hver gang. Er du lei av at matsrestene ikke vaskes ordentlig vekk, eller har glassene dine ekkel glasspest fra oppvaskmaskinen? Så er det kanskje på tide å bytte til en annen brand som lager oppvasktabletter som lever opp til det de lover og som etterlater tallerkener og bestikk glitrende hver gang.
Å vaske opp for hånd er en av de kjedeligste tingene man kan gjøre. Gjør oppgaven enklere og mer effektiv ved å velge et oppvaskmiddel som effektivt fjerner bakterier og smuss når du vasker opp. Det er mange gode merker som spesialiserer seg på oppvask og som både lager oppvaskmiddel og tabs. Prøv for eksempel oppvaskmiddel fra Fairy eller Finish eller velg merkevaren Neutral hvis du vil ha et oppvaskmiddel som er fri for parfyme og parabener, og som også er forsiktig når du vasker.

Billige oppvasktabs

Hvorfor skal oppvasktabs være så dyre, spør du kanskje? Dette er fordi de virkelig gode tabsene på markedet virkelig gjør en forskjell for ditt servise og bestikk. De beste tabsee er laget på grunnlag av mange år med tester og studier, og er derfor både effektive, men samtidig milde mot oppvaskmaskinen, som bør vare så lenge som mulig.
Her på siden, kan du allikevel spare mye penger på kjøp av de beste tabsene. Du finner et stort utvalg av billige tabs som er kjent både i inn- og utland for effektiv oppvask.
Spar penger på familiens kjøp av oppvaskmiddel, tabs og oppvaskveske, og kjøp store mengder for hyllen under vasken. La oppvaskmaskinen rydde arbeidet eller skru av fettet av pannene med en god oppvaskmiddel. Hvem tar oppvasken?

Velkommen til Luxplus