Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SOLBESKYTTELSE

Husker du solkrem til ferien din? Her på nettstedet finner du et stort utvalg av billige solkremer til hele familien. Gi deg selv og dine barn den mest optimale beskyttelsen mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Du kan velge om du vil ha solbeskyttelse i form av solkrem, solspray eller sololje, men husk å smøre ansikt og kropp flere ganger om dagen.
Kom sommeren i møte med de beste solkremene fra kjente merkevarer som Vichy, Derma, Piz Buin, Nivea, Malibu og mange andre merker som er ledende innen solbeskyttelse.

Billig solkrem for kropp og ansikt

Husk å smøre hele kroppen inn i solkrem med faktor 15, faktor 20 eller faktor 30. Det er en god ide å smøre solkremen på ca. en halv time før du går ut i solen, så får solbeskyttelsen tid til å trenge inn i huden og gi deg best beskyttelse mot solens stråler.
Både de billige og de dyre solkremene kan beskytte kropp og ansikt. Prisen påvirker ikke beskyttelsesgraden din, men velg solkremmerken du føler deg komfortabel med og best egnet til din kropp og hudtype.
Hvis du har en veldig lett hud, er det en god ide å velge solbeskyttelse for ansiktet med en ekstra høy faktor. Faktor 50 solkrem gir meget høy beskyttelse mot solen.
Og skulle du allikevel være så uheldig at du blir solbrent og rød i ansiktet og på kroppen, smør deg selv med en god omsorg aftersun som avkjøler huden og gjenoppretter den etter solskader.

Solkrem med faktor 30 og faktor 50

I ansiktet er det en god ide å bruke solkrem med høy faktor som f.eks solfaktor 30 eller SPF 50. Her er huden tynnere og lett påvirket av solens skarpe stråler. Unngå solskader og brent hud når du er ute i solen. Med riktig solbeskyttelse får du en fin solbrent hud uten at huden blir rød og irritert. Hvis du har sensitiv hud, kan du velge solkrem uten parfyme og parabener, og spesielt små barn kan dra nytte av en mild solkrem som er mild mot huden, men samtidig har en høy solfaktor som gir ekstra høy solbeskyttelse.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus