Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LIPLINER

Skap et varig utseende for leppene dine med liplinere. Liplinere dukker opp i skjønnhetsbildet fra tid til annen. På 90-tallet handlet det om å ha en veldig mørk liplinere rundt leppene, mens fargen på leppestiftet var mye lysere. Sånn er det ikke nå, liplineren bør helst være så nær som mulig til leppestiftets farge. Desuten har vi lært å bruke en lipliner.

Derfor trenger du lipliner

For å skape et så naturlig et utseende som mulig, er det en god ide å legge liplinere på hele leppen slik at du ikke kan se noen linjer når leppestiftet begynner å forsvinne. Det gir også leppestiften et preg som det fremhever leppestiftets farge. I tillegg er det lettere å se om det er nødvendig å lage større lepper med ens lipliner etter å ha lagt lipliner på hele leppen.

Liplinere sikrer at leppestiften forblir på leppene, at den varer lenger og at den blir lettere å legge. I tillegg kan man bruke en liplinere for å korrigere litt på leppene hvis de er asymmetriske. Med en lipliner er det også mulig å forstørre og markere leppene.

Kort sagt kan man si at liplinere gir form til leppene. Prøv også med en mørk lipliner på leppens ytterkant og en litt lysere leppestift for å skape en balayageeffekt på leppene.

Billige liplinere

Her kan du se vårt utvalg av billige liplinere fra kjente og mindre kjente merkevarer. Blant de kjente merkene har vi for eksempel Clarins, Rimmel, Max Factor og Youngblood. Blant de mindre kjente merkevarene har vi Barry M, W7 og Technic, som alle også lager flotte liplinere som varer.

Vi har flere forskjellige typer liplinere her på siden. Vanligvis er liplinere litt hardere i sin konsistens enn de du skruer opp. Det kan være en fordel å bruke en lipliner man spisser, hvis du ikke er så erfaren med dem, da de er lettere å bruke.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.