Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

LIPLINER

Skap en varig look for leppene dine med en lipliner. Liplinere dukker opp i skjønnhetsbildet fra tid til annen. På 90-tallet handlet det om å ha en veldig mørk lipliner rundt leppene, mens fargen på leppestiften var en del lysere. Sånn er det ikke nå, liplineren bør helst være så nær som mulig leppestiftens farge. Dessuten har vi i større grad funnet mer ut om hvordan bruke en lipliner.

Derfor trenger du lipliner

For å skape et så naturlig utseende som mulig, er det en god idé å legge liplineren på hele leppen slik at du ikke kan se noen markerte linjer når leppestiften begynner å forsvinne. Slik kan også en lipliner fremheve leppestiftens farge i større grad. I tillegg er det lettere å se om det er nødvendig å skape større lepper med liplineren etter å ha lagt en lipliner på hele leppen.

Liplineren sikrer at leppestiften sitter lengre på leppene, at den varer lenger og at den blir lettere å legge. I tillegg kan man bruke en lipliner til å korrigere litt på leppene hvis de er asymmetriske. Med en lipliner er det også mulig å forstørre og fremheve leppene.

Kort sagt kan man si at lipliner former leppene. Prøv også med en mørk lipliner på leppens ytterkant og en litt lysere leppestift for å skape en balayageeffekt på leppene.

Billige liplinere

Her kan du se vårt utvalg av billige liplinere fra kjente og mindre kjente merkevarer. Blant de kjente merkene har vi for eksempel Clarins, Rimmel, Max Factor og Youngblood. Blant de mindre kjente merkevarene har vi Barry M, W7 og Technic, som alle lager fantastiske liplinere som varer.

Vi har flere forskjellige typer liplinere her på siden. Vanligvis er liplinere man spisser, litt hardere i sin konsistens enn de du skrur opp. Det kan være en fordel å bruke en lipliner man spisser, hvis du ikke er så erfaren med dem, da de er lettere å bruke.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus