Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BODYSCRUB

Gjør kroppen din strålende med body scrubs og eksfoliering av kroppen, som du finner her på siden.

Hvorfor bruke en body scrub?

En body scrub sørger for at du blir kvitt døde hudceller og urenheter på kroppen din, så din hud ser sunnere ut og føles jevn og myk. Du får de beste resultatene ved å først fukte kroppen under dusjen og deretter massere jevnt og rolig body scruben i sirkulære bevegelser på alle stedene på kroppen du ønsker å eksfoliere. Når du har skyllet kroppen din fri for body scruben, kan du med fordel vaske kroppen din etterpå, for å sikre at alle kornene forsvinner fra kroppen. Avslutt med å smøre kroppen inn med en deilig bodylotion.

Body scrubs kan også bidra til å forhindre tette porer, som kan forårsake uren hud og inngrodde hår. I tillegg øker blodsirkulasjonen din når du masserer body scruben på huden, som kan hindre appelsinhud ved regelmessig bruk.

Hvis du har tørr hud, har du kanskje opplevd at en body scrub ikke gir deg nok fuktighet. Det kan være fordi kremen ikke kan trenge helt inn i huden fordi porene er tilstoppede. Derfor er det en god ide å bruke en body scrub før du bruker en bodylotion, slik at kremen virkelig kan trenge inn i huden.

En body scrub skal kun brukes på kroppen, da den tynne huden i ansiktet ikke tåler så grove skrubber som kroppen gjør.

Billig body scrubs

Vi har et stort utvalg av billige og gode body scrubs til alle preferanser, og i masse forskjellige dufter. For eksempel kan du velge blant de populære body scrubs fra I Love Cosmetics, hvor du kan få dufter i av alt fra marshmallows til sitronsorbet, til en duft av tropiske frukter. Vi har også body scrubs fra Urtekram med dufter som Brown Sugar og Rose. I tillegg har vi også scrubs fra populære merker som Dermalogica og Moroccanoil.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus