Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BODYLOTION

Her, på siden, finner du vårt utvalg av bodylotions for kvinner. Den primære oppgaven til en bodylotion er å sørge for at huden får nok fuktighet og er deilig myk. Det er alltid en god ide å behandle kroppen med en bodylotion etter et bad eller en dusj, like før huden er helt tørr, ettersom huden da tar den godt til seg. Huden påvirkes av vind og vær både i ansiktet og på kroppen, så det er nesten like viktig å smøre krem på kroppen, som det er på ansiktet. Selv om kroppen er beskyttet av klær, spesielt om vinteren, kan huden fortsatt bli tørr og trist. Om vinteren kan det derfor være lurt å bruke en krem som har en tykkere konsistens, da en slik bodylotion gir mer fuktighet til huden enn en bodylotion med tynnere konsistens. Det kan også være lurt å bruke en fet krem når du nettopp har barbert eller vokset benene, da huden kan trenge litt ekstra pleie, akkurat da.

Billig bodylotion

Vi har mange forskjellige bodylotions, både fra kjente og mindre kjente merkevarer. Men felles for dem er at de er billige, fordi vi har senket prisene så langt ned som mulig. Blant de store merkene finner du merker som Elizabeth Arden, Dove, Vaseline og Nivea. Alle, til noen fantastiske og fordelaktige priser. Blant de mindre kjente bodylotion-merkene finnes DermaV10, Bielenda, W7 og Creightons. Her får du veldig mye bodylotion for pengene.

I tillegg har vi også et stort utvalg av gaveesker som ofte inneholder en duft og en bodylotion. På denne måten kan du lukte deilig fra topp til tå.

Bodylotion uten parfyme

Noen foretrekker kremer og andre produkter uten parfymer, og derfor har vi selvfølgelig et utvalg av dette. Vi kan tilby våre medlemmer veldig gode priser på bodylotion uten parfymer og parabener fra merker som Ecooking, Urtekram og Neutral.

Vi kan derfor tilby våre medlemmer et utvalg som inneholder bodylotions til ethvert behov. Så, det er altså ingen unnskyldning for ikke å ha en velpleiet og myk hud hver dag.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus