TÅTEFLASKER

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TÅTEFLASKER

Velkommen til et stort utvalg av billige tåteflasker fra alle de kjente merkene. Nesten alle familier med barn trenger en tåteflaske i det første året av babyens liv. Enten fordi babyen må ha morsmelkserstatning, eller fordi en tåteflaske gjør det lettere for barnet å drikke før det selv lærer å drikke fra koppen.
Men det kan være vanskelig å velge hva slags tåteflaske babyen din trenger, og hva slags tåteflaske som er best?
Her på siden har vi samlet noen av tåteflaskene som folk bruker og de vi har gode erfaringer med. Og i tillegg til å selge billige tåteflasker fra MAM og Bambino, har vi også tåteflaske-sterilisering og rens til tåteflasker, slik at du kan være helt sikker på at hygienen er topp når du gir babyen din mat.
Nøye hygiene er viktig å huske når det kommer til tåteflasker. Kontroller at du har flaskerens og rengjøring til tåteflasker, hvis nødvendig, en stor gryte som du kan koke flaskene i, og helst et rent håndkle som du kan sette de tilberedte og steriliserte tåteflaskene på.

Hvordan finne den rette tåteflasken?

En av de viktigste tingene å tenke på når du kjøper tåteflasker er selvsagt hullene i sutten eller spissen av tåteflaskene. Det er her melken kommer ut, og derfor er det viktig at hullet fungerer og har riktig størrelse i forhold til barnet. De svært små spedbarnene skal bare ha et hull, eller hull som er så små at bare svært lite melk kommer ut av gangen, og de litt større barna må selvsagt ha flere hull i tåteflasken. dvs. at tåteflasken skal passe barnets alder og erstattes kontinuerlig når barnet vokser og trenger mer næring. Det handler om å prøve seg frem.

Billige tåteflasker uten farlig kjemi

Vær alltid oppmerksom på å kjøpe tåteflasker uten hormonforstyrrende stoffer, dvs. tåteflasker som er BPA-frie.
Hvis du velger en plastflaske, er det viktig å velge en plastflaske som ikke inneholder BPA, så du er sikker på at fôrflasken ikke gir skadelige stoffer til melken. Her finner du trygge og billige tåteflasker som er testet og trygge for babyer og små barn.

Velkommen til Luxplus