BABY

Selvfølgelig ønsker vi alle å gi barna våre en god start på livet. Allerede fra barnets alder 2 uker, bør du begynne å gi det D-vitaminer i form av D-dråper. Les videre
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BABY

Selvfølgelig ønsker vi alle å gi barna våre en god start på livet. Allerede fra barnets alder 2 uker, bør du begynne å gi det D-vitaminer i form av D-dråper. Det er ikke lenger nødvendig når barnet ditt er over 2 år, da vanlig diett vanligvis dekker behovet.

Den danske Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke multivitaminpiller for barn under 2 år. Men, spiser barnet ditt for lite, har en esformig diett eller kan være kresen kan det være gunstig å gi barnet ditt vitaminer. Det viktigste er at barnet ditt får nok jern. Det er mye jern i, for eksempel, belgfrukter, sesamfrø, cashewnødder og havremel.
Et supplement til jern kan være vitamin C, noe som øker opptaket av jern i kroppen. Det er derfor godt om det jerninntaket suppleres med grønn eller frukt rik på vitamin C. Foruten vitamin C er kalsium også viktig for både barn og unge som vokser mye. Kalsium bygger opp bein og tenner, så det er viktig å få nok kalk allerede fra barndommen. Kalsium bidrar til å styrke skjelettet og beskytte beinene. D-vitamin bidrar til å regulere kalsiuminntaket.

Vitaminpiller for barn kommer vanligvis som tyggbare vitamintabletter. Husk at barnet ditt skal være minst 1 ½ år for å spise tyggetabletter. Så hva skal du gi barnet sitt for å sikre at det blir jern, kalsium, vitamin D og vitamin C? Hos Luxplus selger vi merker som Futura, Kids Zoo og Livol.

Vitaminer fra Kids Zoo er utelukkende tilsatt naturlige smaker og farger i form av frukt og grønnsaker og er fri for konserveringsmidler, gluten, egg, melk og soya. Vitaminpillene inneholder mais-sirup og sukker i stedet. Imidlertid er sukkerinnholdet maksimalt 2 gr. pr stk. Kids Zoos Multivitamin styrker alle kroppsfunksjoner og inneholder oksegelatin.

Futuras vitaminpiller er formet som godteri-bamser. Disse vitaminpillene inneholder ikke sukker, men søtningsmidler.

Livol inneholder f.eks. kalsium og vitamin D som støtter barnets bein etter hvert som de vokser. Livol Multi Total Barn med jordbær-smak er søtet med sukker. Livol kommer i flere smaker.
Velkommen til Luxplus