GAVEESKER

Parfyme-gaveesker til menns er den perfekte gaven. Les videre
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

GAVEESKER TIL HAN

Parfyme-gaveesker til menns er den perfekte gaven. Derfor har vi hos Luxplus ikke bare et stort utvalg av EdP, EdT, EdC og aftershaves, vi har også et stort utvalg av parfymegaveesker for menn, som kan inneholde forskjellige typer favorittdufter, samlet i én gave.

Parfymer for menn

Eau de Toilette, Eau de Parfum, Eau de Cologne, Eau Fraiche osv, er indikasjoner på hvor stor konsentrasjoen av duftoljer og aromatiske forbindelser er i en duft, og dermed hvor lenge duften varer - og vanligvis også hvor dyre de er. For eksempel varer parfymene med den høyeste konsentrasjonen av duftoljer, ved 5-30%, typisk i 6-8 timer. Eau de Cologne og Aftershave inneholder minst duftolje på ca. 3-5% duftolje og varer i 2-3 timer. De fleste duftene er laget med duftnoter som er delt inn i tre nivåer - toppnoter, hjertenoter og basenoter. Toppnoter er førsteinntrykket, dvs. den umiddelbare duften du kan lukte når parfymen treffer huden, det vil si de ferskere duftene. Hjertenotene er duftens hoveddel, det vil si hjertet av duften, og de tyngre basenotene finnes i mer sensuelle eller orientalske dufter.

EdT er en av de mest populære herreduftene. Den kan brukes både på huden og på klærne, men må ikke brukes som avtershave, da de kan irritere en nybarbert hud.

Parfyme-gaveesker for menn

Vi har samlet våre parfymegaver i esker for menn å gjøre det enkelt for deg å gjøre mannen i livet ditt lykkelig. La svigerfamilien gi ham rødvin og sokker, og gi ham en gave som til slutt vil gavne dere begge. I tillegg til å duftes godt på flere steder på kroppen med en gaveeske, får du også mer for pengene, da verdien av Gave-eskene er mye høyere enn prisen på de enkelte produktene - spesielt hos Luxplus.

Billige parfymer for menn

Vi har et stort utvalg av parfymer for menn hos Luxplus, og et stort utvalg av parfymegaveesker fra alle de kjente merkene. Vi har både de kule fra Playboy, den naturlige fra Clean, den klassiske fra Hugo Boss, de mer sporty merkene som Adidas og den eksklusive fra Paco Rabanne og Versace.

Velkommen til Luxplus