Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ANSIKTSRENS OG SÅPE

Hvis du er typen som bruker sminke i ansiktet hver dag, er det veldig viktig at du også bruker en god ansiktsrens eller såpe til ansiktet hver kveld, for å fjerne alle restene av sminke. Selv om du kanskje ikke nødvendigvis har et tykt lag av sminke i ansiktet ditt hver dag, er det fortsatt en veldig god ide å bruke en god ansiktsrens daglig, for å fjerne alt av smuss og forurensning som samles i ansiktet. Når du bruker en ansiktsrens, lar du huden få mulighet til å puste og regenerere seg selv. Ditt valg av ansiktsrens eller ansiktssåpe bør være relatert til hvilken type hud du har og hvor sensitiv huden din er.

Bruk ansiktsrens hver dag

Det er viktig å bruke ansiktsrens hver dag, da det er en av de viktigste faktorene til vakker hud. Når du renser huden din grundig i dybden om kvelden, får du fjernet alt det som huden har blitt utsatt i løpet av en dag. Både vind og vær, forurensning, kremer, sminke osv. I tillegg, er det også viktig at huden renses skikkelig slik at nattkremen din og andre pleieprodukter kan gi best effekt og trenge inn i huden om natten. Om morgenen er det viktig å rense nattkremen av og forberede huden på en ny dag. Og huden er best beskyttet når den er renset og fuktet.

Det er viktig å bruke ansiktsrens eller såpe som passer til din hudtype, ellers vil huden ikke renses ordentlig og kan gjøre huden fet, tørr eller oljete. I tillegg, må du ikke vaske ansiktet i for varmt vann, da det kan ha en negativ effekt på hudens naturlige oljer. Vask derfor ansiktet uten såpe og med lunkent vann.

Billig ansiktsrens

Her finner du vårt utvalg av ansiktsrens og såpe. Vi har et stort utvalg av billig ansiktsrens i forskjellige utgaver. Det finnes mange forskjellige renseprodukter, og det kommer helt an på hva man foretrekker. Det kan for eksempel være renseskum, rensemelk, såpe, renseservietter eller anti-aging rens.
Når man har renset ansiktet med det renseproduktet man foretrekker, så skal man avslutte rutinen med en skintonic eller toner. Disse produktene har som formål å lukke porene slik at huden forblir sunn og myk.

Vi har et stort utvalg av merker som alle tilbyr gode renseprodukter. Noen av de store og kjente merkene er Clinique, Avéne, La Roche-Posay, Bioderma og Urtekram. Blant mindre kjente, men også veldig gode merker, finner man T-Zone, Clean & Clear og Pond's.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus