Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TILBEHØR

Blyanspissere, pincett, øyenvippekrøllere og mye annet tilbehør finner du på denne siden. Alt som sette rprikkenn over i'en, og gjør det litt lettere å være en beauty lover.

Kunstige negler

Blant de mange forskjellige produktene du finner her, har vi også vårt utvalg av kunstige negler. Flotte negler gjør allverden med vår selvtillit og måten vi kommuniserer på. Ved å bruke hendene når du snakker, virker du mer innbydende og utadvendt. Derfor er det så viktig at neglene og hendene dine generelt ser friske og velpleide og kunstige negler kan gjøre stor forskjell.

Vi har mange forskjellige typer kunstige negler på siden, noen av dem med et fransk utseende, det vil si hvor tipsene er fargede hvite, noen som er lange, noen som er korte og noen som har farge. Vi har kunstige negler som er billige fra noen av de beste og største merkene.

Rengjøring av makeupbørster

En av de andre store kategoriene på denne siden er produkter for rengjøring av sminkebørster. Fordi det er rett og slett så viktig å sette sminke med rene børster, da du ellers kan du få et styggt resultat, og du risikerer å bli skitten, da bakteriene fra børsten kan bli sittende igjen i ansiktet. Derfor finner du på denne siden et stort utvalg av produkter som kan bidra til å gjøre prosessen litt enklere og raskere.

Billig tilbehør

Foruten de litt større kategoriene som nevnt ovenfor, finner du her alt du ikke visste at du trengte. Produktene du burde ha byttet lenge siden, men du ikke ville bruke penger på eller glemte å kjøpe. Derfor har vi samlet alle disse produktene for deg superbillig her, så du kan skaffe dem når du er her uansett. Hvis du bestiller før kl. 15.00, kan du få dine nye skjønnhetsprodukter foran døren din om morgenen. Og så begynner det bare å plukke, bukke, file mm.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus