Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

MASKER OG SKRUBBER

Masker og scrubs for ansiktet er alltid en god ide. Fellesnevneren for masker er at de gir fuktighet til huden, og scrubs eksfolierer huden for å kvitte seg med de døde hudceller. Men selvfølgelig er det ikke så enkelt som det. Fordi det er like mange forskjellige typer ansiktsmasker som det er hudtyper.

BILLIGE ANSIKTSCRUBS

Scrubs for både kropp og ansikt eksfolierer hudes døde hudceller, og forlater huden myk og frisk. De døde hudcellene sitter litt dypere enn det du kan rengjøre med vanlig ansiktsvask, så det er en god ide å bruke en scrub et par ganger i uken, og kanskje oftere hvis du lider av tørr hud som flasser.

Her hos Luxplus finner du et stort utvalg av forskjellige exfoliating scrubs. Vi har blant annet noen scrubs som hjelper på tørr hud, noen som hjelper med å bekjempe hudormer og store porer og andre som hjelper på urent hud. Uansett hvilken type du leter etter, kan du finne dem her på siden.

GODE ANSIKTSMASKER

En ansiktsmaske er sjelden nok. Huden reagerer på både indre og ytre påvirkninger, og disse kan endres sterkt avhengig av vær, vind, kosthold, humør, menstruasjonssyklus osv. I noen perioder kan det hende du trenger en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Andre perioder kan føre til at huden din trenger inn i en energiforsterkning, og i andre perioder trenger huden din fett og trenger en ansiktsmaske som kan balansere huden din.

Uansett behov, er det en god ide å bruke ansiktsmaske minst en gang i uken, avhengig av din hudtype. Det er imidlertid viktig å lese hva som står på ansiktsmasken, da det kan få en negativ konsekvens hvis du bruker ansiktsmasken for ofte, da huden vil slite me å finne en naturlig balanse.

På denne siden finner du et stort utvalg av billige ansiktsmasker, både fra kjente og mindre kjente merkevarer. Vi har også gradvis fått et stort utvalg av sheet-masks, som har den fordelen at når du tar den av når du er ferdig, så er det det. Ingenting å smøre og fjerne med vann etc etterpå. Hvis du vil prøve noe annet enn en mer tradisjonell ansiktsmaske, prøv en sheet-mask.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus