Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

BARBERING OG HÅRFJERNING

Følelsen av silkebløt, glatt og velpleiet hud er den ultimate luksus. Gjør bena klare til å vises frem med et effektivt og rimelig barberingsprodukt. En god barberhøvel og en deilig, mykgjørende og velduftende barberingskrem, eller et effektivt hårfjerningsprodukt, er alt som trengs for å oppnå en glatt og silkeaktig look, og en barbering dine venniner vil hige etter.

Barbering av ben

Som kvinne, er det ikke noe mer irriterende enn den stikkende følelsen av å ha hår på bena eller når huden blir tørr etter barbering. Gjør i stedet barberingen til en fantastisk opplevelse med riktig barberhøvel og et barberskum som mykner huden og forbereder den på barbering. Hvis du ikke liker høvel og skum, kan voks være løsningen for deg. Merker som Veet har laget flere forskjellige typer, så du finner garantert et produkt som fungerer for deg. Veet har også laget hårfjerningskrem, som sannsynligvis er den mildeste måten å fjerne hår på. Krem på, vent, krem av og resultatet: ingen hår.

Med et godt og billig barberskum eller barberingsgel får du en bedre barbering. Barbering kan være tøft for huden og føre til at den tørker ut og blir irritert, så det er viktig å bruke et fuktighetsgivende barberskum og å velge riktig barberhøvel. Med den riktige barberhøvelen blir barberingen din en helt annen opplevelse, og beina, bikinilinjen og armhulene blir glatte og silkemyke. Ikke la huden din gå glipp av en perfekt barbering som skåner huden, samtidig som at du får et godt resultat.

Vi har alltid et stort utvalg av engangsshøvler, barberskum, barberingsgel, barberhøvler og hårfjerning, som er billige. Prøv ett av de mange deilige, fuktighetsgivende produktene til din barbering og kjenn på følelesen av spesielt myk og glatt hud.

Billige barberblader

Barberblader er dyre og det er derfor grunnen til at noen velger å bruke noe annet enn en høvel. Men vi har et stort utvalg av billige barberblader fra Gillette, så nå er det ingen unnskyldning for ikke å barbere seg. Hvis du først har prøvd en god barberhøvel med knivskarpe barberblader fra Gillette Venus, Satin Care eller en av de andre gode sortene innen barbering, er det vanskelig å ikke bli avhengig. Følelsen av myk og velpleiet hud og glatte ben er et must, og med det rette utstyret blir barberingen en fantastisk opplevelse.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus