Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SEXLEKETØY

Folk har alltid brukt forskjellige verktøy og midler til å oppnå enda høyere seksuell nytelse. Det eldste sexlekene man har funnet antas å være ca 30.000 år gamle. I oldtiden vet man med sikkerhet at sexleketøy var mye brukt i Hellas og Romerriket. I dag har sexleketøy og hjelpemidler helt forandret vår oppfatning av nytelse, og det er mulig å tilfredsstille alle behov med alle slags forskjellige typer sexleketøy.

Billige sexleketøy til kvinner online

Hvis du har lett etter sexleketøy og sexhjelpemidler, vet du sikkert at det kan være veldig dyrt. Derfor er vi hos Luxplus stolte over å kunne tilby billig sexleketøy, slik at flere kvinner kan utforske det store spekteret av sexleketøy uten å bli runiert. Enten du leter etter noe til kvinner eller menn sexleketøy, for din egen glede eller for å dele fantastiske øyeblikk med en partner, er du garantert å finne billige sexleketøy online her på nettstedet. Du kan finne alt fra vibratorer, dildoer, playballs og mye mer.

Høykvalitets sexleketøy til alle behov

Som nevnt ovenfor har vi sexleketøy og sexhjelpemidler med ulike funksjoner for å tilfredsstille alles behov. For eksempel, hvis du er ute etter sexleketøy for klitorisstimulering, har vi et bredt utvalg av forskjellige vibratorer i forskjellige former, størrelser og farger. Hvis du leter etter sexleketøy for å stimulere g-spot, kan du kjøpe en av våre mange vibratorer som er spesielt egnet til dette.

Hvis du vil trene bekkenbunnen, som gi flere og sterkere orgasmer, anbefaler vi at du prøver en av de mange bekkenbunnsballene vi har i vårt sortiment.

Glidemiddel og massasjeolje

I tillegg til disse verktøyene har vi også mange andre produkter hvis formål er å hjelpe deg med å nyte de intime øyeblikkene. For eksempel har vi en rekke sensuelle massasjoljer for hyggelige øyeblikk med en partner, og vannbaserte glidmiddler og silikonbaserte glidmiddler med forskjellige unike egenskaper.

Vi er stolte over å kunne tilby sexleketøy og hjelpemidler til svært gode priser, så du får muligheten til å finne en eller flere nye favoritter som kan spice opp et hvert sexliv.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus