Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TANNBØRSTER

Her finner du tannbørster fra alle de velkjente tannbørstemerkene.
Legg merke til de billige prisene på tannbørster fra merker som Colgate, Oral B, Zendium, Jordan, Pepsodent, Sensodyne, AEG, Aquafresh og mange flere. Gode kvalitetstannbørster anbefalt av tannleger verden over. Husk din daglige tannbørsterutine både morgen og kveld og bruk en god tannbørste som renser i dybden og er lett føre rundt i munnen.
Gå for tannbørsten som tennene og tannkjøttet sitt trenger. Hvis du pleier å børste tennene veldig hardt, velg en myk tannbørste med et mykt tannbørstehode som er mer forsiktig og myk til tennene.

Billige elektriske tannbørster

Hvis du trenger en ny elektrisk tannbørste som gjør det enkelt å pusse tennene dine og som effektivt renser tennene dine, kan du også finne et stort utvalg av elektriske tannbørster her. Med en elektrisk tannbørste får du en fin jevn følelse på tennene dine og en følelse av å få en god tannrengjøring hver gang du børster tennene dine. Det blir lett å pusse tennene med en elektrisk tannbørste, og det vil fungere for deg.

Pass på at du erstatter tannbørsten eller tannbørstehodet ofte på din elektriske tannbørste. Mange bakterier kan samles mellom hårene på tannbørsten, og det er derfor viktig å erstatte familiens tannbørster relativt ofte for å opprettholde best mulig munnhygiene. Så snart tannbørsten viser tegn på å bli slitt, kast det ut og finn frem en ny. Derfor er det også en god ide å kjøpe store mengder tannbørster for hele familien og ha et lager i klesskapet, slik at du aldri mangler tannbørster.
Du kan derfor også med fordel kjøpe en større pakke tannbørster med flere i for å ha flere erstatninger. Det er både smart og godt for familiens økonomi.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.