Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ANSIKTSKREM

Som kvinne kan det være like vanskelig å finne den perfekte ansiktskremen som det er å finne nåla i høystakken. Vel, kanskje ikke, men det kan ta årevis å finne riktig ansiktskrem, fordi de fleste kvinner ikke vet hvilken hudtype de har: Har jeg tørr hud? Fet hud? Eller kanskje kombinert hud? Og når er det man skal begynne å bruke anti-aging produkter? Hos Luxplus har vi et bredt spekter av ansiktskremer for alle hudtyper. Det gjør kanskje ikke svaret på hva som er den perfekte ansiktskremen enklere, men til våre priser, er det mulig å prøve seg frem, hvilket nettopp kan være nødvendig for å finne nåla i høystakken.
Blant noen av våre merker finner du: Elizabeth Arden, Vichy, L'Oreal, Derma, Clinique, La Roche-Posay og Biotherm.
I tillegg til dag- og nattkremer har vi også et stort av utvalg merker som spesialiserer seg på utvalget innen anti-aging og pigmentforandringer. Mange av våre produkter inneholder SPF, som beskytter ansiktet mot solstråler, så mange ansiktskremer virker både som vanlig ansiktskrem og solkrem.

Ansiktskremer til tørr hud

Hvis du lider av tørr hud i ansiktet, er det viktig å bruke en god, fet krem hver dag. Den svært varierende luftfuktigheten vi har i Norge, og den ofte tørre, kalde vinden, tærer på huden i ansiktet. Derfor er det viktig å ta vare på huden og tilføye ekstra fuktighet.
Det finnes et stort utvalg av forskjellige ansiktskremer til bruk for dag og natt, det er svært forskjellig hva huden trenger. I løpet av dagen utsetter vi huden for forurensning, sol, kulde og ikke minst makeup, så det er viktig å benytte en dagkrem som både kan gi fuktighet og beskytte huden mot alt det den blir utsatt for. Om natten skal huden regenereres og kvitte seg med blant annet gamle hudceller. Ved å bruke en nattkrem som tar hensyn til dette, gjenoppretter huden seg raskere og bedre. Nattkremen fungerer også som et supplement til dagkremen, da den forbereder huden til en ny dag med ytre påvirkninger.

Ansiktskrem uten parfyme og parabener

Hvis du, i tillegg til å ha tørr hud i ansiktet, har en sensitiv hud som ikke tåler noe, er det en god ide å bruke en krem som er parfymefri og uten parabener. Det finnes mange gode kremer som er spesielt laget for sensitiv hud og som er ekstra skånsom mot huden.
Prøv for eksempel merker som Urtekram eller Neutral hvis du er ute etter økologisk ansiktspleie uten parfyme og parabener, og som ikke inneholder fargestoffer.
Din sarte hud vil elske deg for det.

Ansiktskremer med farge

Som om det ikke var nok å ta stilling til, finnes det også kremer med et litt foundation i, også kalt BB- og CC-krem. Noen av våre mest solgte merkevarer innom BB- og CC-kremer, inkluderer Miss Sporty, L'Oreal, Max Factor og Rimmel.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus