Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SOLPUDDER

Her finner du vårt utvalg av bronzere. Vi har samlet et bredt utvalg av forskjellige merker, forskjellige nyanser og noen som gir en mer naturlig finish enn andre.

Hva er bronzer?

Bronzer er den slags sminke som ikke ser ut til å bety mye, men kan gjøre en stor forskjell for hvor frisk du ser ut. Bronzere har den effekten at de gir deg en solfrisk hud med en enkel påføring. Det er derfor mange folk kaller det et solpulver. Bronzere gir glød og farge, og kan også brukes til konturering, dvs. for å markere og skjule ansiktstrekk.

En bronzer kan forme ansiktet ditt ved å legge skygger på de riktige stedene. Hvor skal vi lete? Det er mange som legger en bronzer i 3 seg, de starter i pannen ved kanten av håret, flytter børsten nedover langs hårets kant, går ut på kinnene rundt midten av ørene, ut langs kanten igjen og utover ved kjeven. Denne måten å sette bronzer på ser ut som en 3-tallsfigur. Resultatet blir en diskret, men mer markert finish.

Mineral-bronzere uten parabener og parfymer

Mineral bronzere er, som navnet antyder, bronzere laget av naturlige mineraler, som ikke inneholder parabener eller parfymer. Det er mange som liker denne bronzeren, og vi har derfor et stort utvalg av disse her.

Noen er mer opptatt av at det skal være billig, enten fordi de ikke bruker bronzere til daglig, eller fordi de har en hud som tåler det. Eller kanskje bare fordi økonomien ikke rekker til så mye.

Uansett budsjett, preferanser, hudtonee eller annet, kan du være sikker på å finne den perfekte bronzeren for til seg hos oss. Og du kan også være sikker på å spare mye penger på det, fordi vi har et stort utvalg av billige bronzere, slik at du kan få solkysset hud i løpet av sekunder.

Hvis du bestiller i dag før kl 15, kan du få en god glød allerede i morgen. Husk at det er gratis frakt for våre medlemmer.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus