Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

FOTPLEIE

Ønsker du å gjøre noe ekstra godt for din kropp og sjel, så husk din fotpleie. Det er neppe noe mer avslappende og luksuriøst enn å skjemme deg bort med et nydelig beroligende og avslappende fotbad, fullført med en god fotpleie.
Spesielt om sommeren når det er på tide å vise føttene frem i et par sandaler, er det smart å ha ekstra fokus på fotpleie. Et par velpleide føtter uten hard hud og kanskje en litt fin neglelakk på tåneglene, ser bare bedre ut i sandaler i sommersolen.
For å få den beste typen fotpleie, er det noen produkter du ikke bør glemme. En god elektrisk neglefil er f.eks. super bra til å kvitte seg med hard hud på føttene og sprukkene hæler fortjener en god fet fotkrem. Kom igjen. En god fotkrem på føttene før sengetid, slik at kremen kan fukte og virke hele natten. En god fotpleie bør være en like viktig en del av ditt daglige skjønnhetsritual som alt annet. Velpleide føtter sier mye om en person og viser at du har overskudd og er opptatt i ditt utseende og trivsel.
Husk å regelmessig skjemme bort føttene med en fin pedikyr.

Hva er ern pedikyr?

En pedikyr kan beskrives som en form for fotpleie hvor du gjør mye mer for å ta vare på føttene dine. Start pedikyren din med et varmt fotbad for å gjøre føttens hud myk og lettere å arbeide med. Fortsett deretter fotpleien ved å fjerne all den harde huden på føttene med en fotfil, muligens. en elektrisk fotfil som kan håndtere slipingsarbeidet for deg.
Bruk også en fotskrubb til å skrubbe smuss og død hud av føttene og fullfør pedikyren med en god og nærende fotkrem eller fotkur som gjør huden myk og deilig. Masser fotkremen godt inn i føttene. Fullfør fotpleien ved å slipe dine tånegler og bruk en fin neglelakk.
Merkpå kroppen hvordan din luksuriøse fotpleie får hele kroppen din gi slipp på stresset og være fantastisk avslappet.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.