Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

FOTPLEIE

Ønsker du å gjøre noe ekstra godt for din kropp og sjel, så husk din fotpleie. Det er neppe noe mer avslappende og luksuriøst enn å skjemme seg selv bort med et deilig, beroligende og avslappende fotbad, fullført med en god fotpleie.
Spesielt om sommeren når det er sesong for å vise føttene frem i et par sandaler, er det smart å ha ekstra fokus på fotpleie. Et par velpleide føtter uten hard hud og kanskje en fin neglelakk på tåneglene, ser flott ut i sandaler i sommersolen.
For å få den beste typen fotpleie, er det noen produkter du ikke bør glemme. En god elektrisk neglefil er f.eks. veldig bra for å kvitte seg med hard hud på føttene, og sprukne hæler fortjener en god og fet fotkrem. Påfør gjerne en god fotkrem på føttene før sengetid, slik at kremen kan få mulighet til å virke og gi næring hele natten. En god fotpleie bør være en like viktig en del av ditt daglige skjønnhetsritual som alt annet. Velpleide føtter sier mye om deg som person, og viser at du har overskudd og er opptatt i ditt utseende og velvære.
Husk å regelmessig skjemme bort føttene med en fin pedikyr.

Hva er ern pedikyr?

En pedikyr kan beskrives som en form for fotpleie hvor man gjør det lille ekstra for å ta vare på føttene sine. Start pedikyren med et varmt fotbad for å gjøre føttenes hud myk og lettere å arbeide med. Fortsett deretter fotpleien ved å fjerne all den harde huden på føttene med en fotfil, og gjerne med en elektrisk fotfil som tar seg av slipearbeidet for deg.
Bruk også en fotskrubb til å skrubbe smuss og død hud av føttene og fullfør pedikyren med en god og nærende fotkrem eller fotkur som gjør huden myk og deilig. Masser fotkremen godt inn i føttene. Fullfør fotpleien ved å slipe dine tånegler og bruk en fin neglelakk.
Merk på kroppen din hvordan den luksuriøse fotpleien får hele kroppen til å gi slipp på stresset og bli deilig avslappet.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus