Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DUSJSÅPE

Her finner du vårt utvalg av shower-gels. Vi kan tilby store besparelser på shower-gels.

Hva er en shower-gel?

Shower-gel er i utgangspunktet såpe for å vaske kroppen med. Såpen er ikke i fast form, som man ofte kjenner dem, men kommer i flytende form. Shower-gels brukes til å rense kroppen når du er i dusjen. Mange mennesker liker å bruke en shower-gel, da det er lettere å håndtere og dra nytte av for kroppen enn vanlig såpe.Showergels er også perfekte til å pleie kroppen med, da man føler sig bløt og velduftende når man ut av dusjen.

Shower gels kommer i mange forskjellige versjoner, det handler om hva du foretrekker. De fleste shower-gels i dag er tilpasset kroppens pH-verdi, så handler er mer om å vite hva de skal dufte, hvilke nærende ingredienser kroppen din trenger og hvilken farge din shower-gel skal ha.

Billige shower-gels

Hos Luxplus har vi mange forskjellige shower-gels billig. Og vi har et stort utvalg av dufter. For eksempel har I Love Cosmetics laget shower-gels som lukter av marshmallows, vannmelon, mynte, kokos, passionsfrukt og mango. Ja, muligheter er mange med I Love Cosmetics' fargerike og velduftende univers.

I motsatt ende finner vi Neutrals produkter, som er så naturlige som de kan bli. Det finnes ingen parabener, parfymer eller fargestoffer, så disse kan brukes av hele familien, uansett hvilken hudtype man har.

Vi har også gaveesker hvor du vanligvis får en bodylotion, parfyme og en shower-gel. Så du kan dufte av din favorittduft fra topp til tå. Du kan også få showergels i med din favorittparfyme-duft, da mange av de store parfymehusene også lager shower-gels.

Når det er sagt, det finnes det noe for alle, alt du trenger å finne ut er om du foretrekker den ene eller den andre. Valget er ditt.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus