Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SJAMPO

Sjampo for kvinner er et bredt begrep. Kvinners hår er en veldig personlig og individuell ting som krever spesiell omsorg og oppmerksomhet. Det er derfor viktig at du velger en sjampo som passer din hårtype. Hvis du for eksempel har tørt hår, er det viktig å bruke en sjampo som gir mye fuktighet til håret, en sjampo som virker helt ned til hodebunnen, men som også sikrer at hodebunnen ikke tørker ut.

Hvis du for eksempel har krøller, er det viktig å bruke en sjampo som passer til krøllete hår. Hvis du derimot har farget hår, bør du se etter en sjampo for farget hår som kan holde på fargen, er ekstra omsorgsfull og som gjør at hårfargen varer lenger.

Sjampo er ikke bare sjampo. En sjampo er utviklet for å blant annet være tilpasset en bestemt hårtype, gi håret fukt, omsorg, solbeskyttelse, bekjempe flass, påvirke håret til å gro og styrke hårrøttene.

FRISØRSJAMPO

Blant vårt utvalg av sjampo for kvinner finner du noen av de største frisørmerkene som Redken, Aussie, Kerastase, Natural World, Pantene, Schwarzkopf, Loreal, Orofluido, Macadamia, Tigi, Tresemmé og mange flere.

Du kan både finne billig sjampo for farget hår, flass-sjampo, billig og god sølvsjampo, sjampo med kokosolje eller arganolje, sjampo i reisestørrelser til å ha med på reisen, eller sjampo i 1000 ml, så din favorittsjampo varer ekstra lenge.

Er du ute etter økologisk sjampo, sjampo for sensitiv hud eller sjampo for allergikere, kan du finne en god økologisk og mild sjampo blant merker som John Masters Organics, Derma eller Urtekram, som lager sjampo for hele familien.

BILLIGSJAMPO

Enten du er ute etter en sjampo med parfyme og en vakker duft, eller sjampo uten parfyme, uten parabener og med naturlige oljer, kan du finne et godt og billig utvalg av sjampo for kvinner hos Luxplus.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus