Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

TANNTRÅD

Det er aldri for sent å begynne å bruke tanntråd. Hvis du vil forbedre din munnhygiene og unngå hull, bare kom i gang! Gi din tanntråd et forsøk og se hvor raskt det kan bli en naturlig vane for deg. Bruk tanntråd minst en gang om dagen, helst før du legger deg sengs. På den måten er du sikker på at tennene dine er helt rene før du går til sengs.
Når du bruker tanntråd, sørger du samtidig for å fjerne rester, plakk og bakterier som holder til de smale mellomrommene mellom tennene. Tanntråd kan derfor hjelpe deg med å nå de stedene tannbørsten ikke kan, og bruken av tanntråd gir generelt bedre munnhygiene og dermed bedre ånde. Din tanntråd er en mild form for daglig tannrengjøring.

Hvilken type tanntråd er best?

Du kan bruke forskjellige typer tanntråd for å rense tennene dine. For eksempel bruk en liten dental stick, også kalt tannpirker, som er lett å ha i vesken og ta frem etter et måltid. Med en dental stick kan du raskt gi tennene en lett rensing, og være sikker på at du ikke har det klassiske spinatbladet eller valmuefrøet sittende mellom tennene.
Du kan også bruke tanntråd som en lang rulle med trådtråd som du kan bryte inn i mindre stykker. Bruk mye tanntråd for å komme helt rundt munnen. Avhengig av hvor skittene tennene og tannkjøttet er, og hvor mange rester som er presset mellom tennene, bruk flere tanntråder og bytt til en nytt rent tanntråd når den første blir tydelig uren.
Du kan også bruke tråd på holder. Flere tanntrådsprodusenter som Oral B og Jordan har laget tanntråd som sitter fast på et smalt håndtak for å gjøre det lettere å nå rundt i munnen.

Hvordan bruke tanntråd?

Det er en god ide å bruke tanntråd etter tannbørsting for å få det siste smuss og plakk fjernet fra tennene og tannkjøttet.
Uansett hvilken type tanntråd du bruker, kan du starte fra i ene siden av munnen og flytte deg fra mellomrom til mellomrom mot den andre siden. Begynn med tennene øverst i munnen og rykk tråden i små sågbevegelser. Pass på at du ikke presser tannkjøttet så hardt til at det begynner å bløde. Avslutt nederst i munnen og sørg for å rengjøre hvert eneste mellomrom i munnen.
Hvis du har spesifikke spørsmål om hvordan du bruker tanntråd, ta kontakt med tannlegen eller tannpleier for å få råd.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus