Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DEODORANT

Hver mann trenger en god og effektiv deodorant for å komme seg gjennom dagen og bekjempe lukt og armsvette. Vi har et stort utvalg av deodoranter for menn, og har alltid mange gode deodoranter på lager. Velg blant mange kjente og populære deo-merker for menn, i størrelsene 50 ml, 75 ml og 150 ml, til svært lave priser. Våre deodoranter finnes både som deosticks, deospray, deo roll-on eller som den populære bodysprayen. Vi har også billige deodoranter uten parfyme og alkohol for menn med sensitiv hud. Finn din nye deodorant fra din favoritt innen parfymemerker og nyt din favorittduft hele dagen lang.

Billig deodorant

Husk at deodoranter i utgangspunktet har to funksjoner: å fjerne svettelukt og forhindre svetteproduksjon ved hjelp av en antiperspirant. Hvis du trenger en billig deodorant for å holde armhulen frisk hele dagen, prøv en av våre antiperspirant-deodoranter.

En god deodorant er et uunnværlig tilbehør på en manns baderom. Ingen mann bør være uten en god deodorant som beskytter mot svette, lukt og fuktig hud under armene, med en god og billig deodorant med en deilig og maskulin parfymeduft. Under deodorantfanen kan du se i vårt store utvalg av deodoranter for menn, og til og med velge din favorittduft som en effektiv deo-stick eller deo-spray. Du kan også finne herredeodorant med antiperspirant som effektivt bekjemper svettelukt og holder deg ren og tørr i armhulen hele dagen.

Deodorant for menn

Trenger du en god herredeodorant som kan brukes når du er på jobb, en velduftende deodorant til når du skal på date, eller en frisk deodorant for sport eller trening som er lett å ta med i gymbagen din?

Kanskje har du en favorittparfyme som du også vil ha som deodorant? Her på siden finner du deodoranter for menn fra store kjente parfymemerker som David Beckham, Hugo Boss, Calvin Klein, Giorgio Armani, Dolce og Gabbana og mange andre deilige deodorantdufter. På denne måten kan du lukte enda mer av din favorittduft og få din duft til å vare lengre.

Leter du etter en billig deodorant i en prisvennlig klasse, finnes det mange forskjellige billige deodorantdufter fra populære deodorantmerker som Axe, Dove, Rexona, Gillette, Dove, Vichy, Adidas eller de hypede must-have deodorantene fra det klassiske deodorantmerket Old Spice.

En god deo er alfa og omega for å ubekymret gå gjennom hele dagen uten å måtte bli plaget av lukt og ubehag. Den rette deodoranten er din redning når du svetter, og hvis du lever et aktivt liv, er det spesielt viktig at du tenker på ditt valg av deodorant. Slipp å betale en formue for din deodorant og finn din favorittduft blant vårt brede utvalg av billige deodoranter.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus