Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

HÅRSTYLING

Hårstylingkategorien for menn er en kategori som inkluderer alt fra hårvoks, tørr-sjampo, pomade, saltvannspray, brylkrem, hårgelé, hårspray, billig hårtrimmer og mye mer. Er du en av dem?De gutta som liker å bruke stylingprodukter, anbefaler vi at du tar en titt på denne siden, fordi her finner du et bredt utvalg av billige hårstylingprodukter til menn fra mange kjente merkevarer.

Billig hårvoks

Hvis du vil få kontroll over håret ditt med hårprodukter, er voks alltid en god ide, og det er mange forskjellige typer. En voks gir vanligvis en matt finish, og har en tendens til å tynne håret ditt, så hvis du har tykt eller middels hår, er voks et godt valg. Før du legger voks på håret ditt, bør du først varme det i hendene ved å gni hendene sammen, så du kan style håret ditt som du vil.

Hvis du har tykt hår, unngå å bruke fibervoks, da denne variasjonen fyller håret. Derfor er en fibervoks ideell for de som har tynt eller normalt hår, som voksen gir volum, tekstur og en frisyre som varer hele dagen. I tillegg kan en sprayvoks også være å foretrekke hvis du vil ha volum. Tommelfingerregelen er å velge tørr hairstyling, hvis du ønsker volumet i håret.

Uansett hvilken hårvoks du velger, kan det absolutt anbefales at du tar en nærmere titt på våre mest solgte merke når det gjelder hairstyling for menn - IdHair Id voks, er alle er 100% parabenefrie.

Felles for alle våre hårvokser er at du kan finne dem billig her på siden.

Billig hårgelé, pomade og clay

Det er andre produkter på markedet som kan passe bedre for deg enn hårvoks. For eksempel har vi også et stort utvalg av leire/clay som ligner hårvoks. Imidlertid henvender leire seg i større grad til all, ettersom det kan brukes av menn med alt slags hår, tykt, tynt, lang samt kort. Leire gjør håret matt og legger til tekstur i det, noe som er ideelt hvis du ikke vil ha en "skarperes" og en mer rå look. Clayen må først oppvarmes mellom hendene og brukes i et håndkle-tørt hår.

En hårgele, derimot, gir et skinnende hår som størkner når det tørker, noe som gjør at håret ditt holder hele dagen lang. Det betyr også at du ikke kan endre frisyren i løpet av dagen, hvis du ønsker det. Gelé er spesielt egnet for menn med tykt hår, da det veier håret litt ned og ikke tilsetter volum til håret.

Pomade gir også skinn til håret, men gir samtidig en litt tykkere følelse. Pomade stivner og er bra for et tynt eller krøllete hår, både lang og kort. Det beste resultatet oppnås ved å bruke det i et håndkle-tørt hår.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus