Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

CONCEALER OG HIGHLIGHTER

Vi kjenner sannsynligvis alle dagene når du man ekstra tekke under øynene for å se frisk ut. Selv om det kan være ting vi vil skjule, er det andre ting vi vil fremheve, som våre øyne, kinnben, etc. Det handler bare om å finne de riktige produktene for dette. Luxplus tilbyr et hav av både concealere og highlightere fra W7, Revolution, L'Oreal, Rimmel, Barry M, Max Factor, Technic, Wet'n'Wild og Youngblood etc.

Billig Concealere

Kort sagt, en concealer må dekke. For å oppnå best mulig resultat, se etter en concealer som er matt og har akkurat samme farge som huden din. Det er enda en fordel at den er litt mørkere, og enda bedre hvis det er et snev av appelsin eller fersken i tonen. Da dekker du de mørke sirklene under øynene best. Heldigvis har vi billige concelaers her på nettstedet, så de kan dekke hva du vil dekke.

Billige highlightere

Før du bruker din highlighter, vær oppmerksom på å bruke en litt lysere foundation eller concealer for delene av ansiktet som skal fremheves. Se etter en matt variant og unngå glitter og glimmer som det lett kan bli for mye av.

Det er viktig at du masserer highlighteren din godt i alle retninger, slik at det ikke bare blir en lys stripe i ansiktet. Hvis du vil gi huden litt glød, kan du bruke et produkt med litt glimmer i, men unngå det hvis du har moden hud, da det pleier å legge seg i de fine linjene i huden. Du kan bruke highlightere på kinnbenet, pannebenet, nesebenet, kragebenet, det amorbuen og i det indre øyekroken. Vi har mange highlighters billig her på nettstedet.

En concealer og highlighter er to svært forskjellige, men helt fantastiske sminkeverktøy. To produkter du ikke kan leve uten. En dekker og de andre fremhever. Slå deg løs og se forskjellen.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus