Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

INTIMPLEIE

På denne siden finner du intimpleieprodukter, for de kvinnene som vil ha en mild og forsiktig men effektiv omsorg i de intime områdene, med ekstra fokus på god hygiene. Hvis du foretrekker intimsåpe, intimgel eller intimservietter, har vi de produktene du trenger. Og noe som er enda bedre er at alle våre intimpleieprodukter er uten skadelige ingredienser. Produktene er spesielt utviklet for de intime områdene.

For eksempel har vi en intimsåpe fra Intima, som har en lav pH-verdi på 4, slik at den ikke er ubalanse med skjeden. Såpen er fri for konserveringsmidler, parabener, fargestoffer og dufter, som også bidrar til å opprettholde en god balanse. Vi har såpe i flere forskjellige størrelser, til en meget gunstig pris.

Hvis du opplever problemer med vaginal tørrhet, som for eksempel problemer med slimhinner, er det Intima's intimegel du bør kjøpe. Den har en pH på 5 og kan brukes til daglig bruk for å beskytte underlivet ditt og lindre underlivet og magen. Intimgelen fukter huden og slimhinnene, og kan også brukes som glidmiddel og som massasjegel.

Hvis du er på en festival, på camping eller reiser med begrenset tilgang til vann, vil intime servietter være akkurat det du trenger. Intimervietter er perfekte å ha på farten hvis du bare trenger å oppfriske deg selv i det området. Med de intimservietter beholder du den naturlige PH-balansen i skjeden på grunn av den lave pH-verdien på 4,5 i serviettene. Serviettene kan også skylles ut i toalettet etter bruk, som gjør de veldig enkele å bære med seg i posen. Du må imidlertid skylle max 3 servietter ut av gangen.

Billig Intima

Intima produserer de mest foretrukne intime pleieproduktene, og her kan du finne dem billig. Så nå er det ingen unnskyldning for ikke å ha PH-balansen i orden, i de mer intime områdene, du kan til og med opprettholde PH-verdien på farten, det blir ikke mye enklere.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus