VASKEMIDDEL

Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

VASKEMIDDEL

Hvilket vaskemiddel er best i test? Det finnes virkelig mange gode vaskemidler på markedet, og det kan være litt av en jungel å komme seg gjennom for å finne dee beste. På denne siden har vi valgt å selge topp-merkene som vi synes er de beste når det gjelder vaskemiddel både i flytende- og pulverform.
Prøv et flytende vaskemiddel eller flekkfjerner fra et av de følgende kjente vaskemiddelmerkene: Omo, Bamseline, Neutral, Biotex, Vanish, Persil eller andre.
For å få de beste resultatene hver gang du vasker, er det selvfølgelig viktig at du har de grunnleggende såper og vaskemidler som trengs. Bruk en hvitt vaskemiddel hvis du vil opprettholde den klare hvite fargen mens du fjerner flekker og misfarging fra klærne, bruk et farget vaskemiddel for å unngå å slite unødvendig på klærenes farger og husk en godt og velduftende tøymykner til dine håndklær etc. for å vaske såpen helt ut og bevare stoffets deilige kvalitet og mykhet.
Hvis du har klær som er ekstra skitne eller hvis det er en rødvinsflekk eller noe annet som er umulig å bli kvitt, er det en god ide å bruke en flekkfjerner. Dynk klærne i en halv time med en litt flekkfjerner eller sett litt flekkfjerner i vaskemaskinen sammen med vaskemiddelet. Flekkfjernere er utrolig effektive til å fjerne flekker fra klesvask.

Flytende vaskemiddel vs vaskepulver

Et av de vanligste spørsmålene folk spør om, ved valg av vaskemiddel, er om de skal velge flytende vaskemiddel som bare renner inn i vaskemaskinen, eller pulveroppvaskmiddel som kan helles i en beholde og settes inn i maskinen din. , eller hvis du skal velge tabs som løser seg selv opp når klærne vaskes. Det må være et spørsmål om hva du personlig foretrekker og tror er enklest. Med tabs til vaskemaskinen, tenger du ikke tenke over doseringen, men kaster den bare inn med klærne. Derfor vil noen selvfølgelig foretrekke denne typen vaskemiddel, men et flytende vaskemiddel kan være mer i brukbart hvis du ikke alltid vasker samme mengden klær og noen ganger bare trenger litt vaskemiddel for en liten vask.

Velkommen til Luxplus