Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ØYENBRYN

Her finner du vårt utvalg av produkter for øyenbryn. For tiden er den fasjonabelt at jo sterkere øyenbrynene er, desto bedre. Men siden det er langt fra oss alle som har blitt gitt slikt fra av naturens side, trenger vi hjelp.

Øyenbrynform

Først og fremst må formen på brynene styres. Og hvis det ikke er noe man gjør så ofte, kan det være vanskelig. Derfor har vi forskjellige typer maler, hvor det vanligvis er forskjellige former man kan tegne etter. Det er en god ide å bruke noen av disse til du blir øvet. Lets face it, brynene skal ses, så det spiller en rolle om de ikke er så feridge som de burde være.

Øyenbrynsminke

Den vanligste og enkleste metoden for brynene er å bruke sminke laget for den. Sminken kan komme i mange forskjellige versjoner, og det handler i utgangspunktet om hva slags produkt du foretrekker, og hvor markante og kraftige øyenbryn du vil ha.

Hvis du bare vil at brynene skal sitte og gi dem litt farge, kan en brynmascara være å foretrekke. En brynmascara kan også brukes til å blande brynene hvis du har tegnet dem opp med en pennblyant.

Hvis du er rutinert, kan du med fordel bruke en blyant til brynene. Her er det mulig å forme og markere brynene som ønsket. Husk å fargelegge riktig slik at de ytre linjene ikke er synlig.

Øyebryn-kit har den fordelen at alt du trenger er satt sammen. Du får vanligvis en eller flere farger, en voks slik at brynene forblir, en børste å blende og et par pinsetter.

Vi har også produkter som gjør at fargen sitter i noen dager. Så trenger du ikke å tegne dine bryn hver dag.

Øyenbrynserum

Hvis du vil ha mer klare bryn naturlig, er det et øyenbrynserum du bær velge. Vi har øyenbrynserum fra de største merkene, som M2 Beauté og Revitalash. Påfør det hver natt i noen uker, og du vil ha mer markante og sterke øyenbryn naturlig.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.