Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

ØYENBRYN

Her finner du vårt utvalg av produkter for øyenbryn. For tiden, er moten at jo mer markerte øyenbrynene er, desto bedre. Men siden det er langt fra alle som har slike øyenbryn fra naturens side, trenger man litt hjelp.

Øyenbrynform

Først og fremst må man få styr på formen på brynene. Og hvis det ikke er noe man gjør så ofte, kan dette være vanskelig. Derfor tilbyr vi forskjellige typer maler, der man kan finne forskjellige former som man kan tegne etter. Det er en god idé å bruke noen av disse til du blir mer øvet. Lets face it, brynene skal ses, så det spiller en rolle om de ikke er så helhetlige i formen som de burde være.

Øyenbrynsminke

Den vanligste og enkleste metoden for brynene, er å benytte makeup skapt til dette formålet. Makeupen finnes i mange forskjellige utgaver, og det handler i utgangspunktet mest om hva slags produkt du foretrekker og hvor markante og kraftige øyenbryn du vil ha.

Hvis du bare vil at brynene skal vises og gi dem litt farge, kan en brynmascara være å foretrekke. En brynmascara kan også brukes til å blende brynene hvis du først har tegnet dem opp med en brynblyant.

Hvis du er rutinert, kan du med fordel benytte en blyant til brynene. Her er det mulig å forme og markere brynene som ønsket. Husk å fargelegge riktig, slik at de ytre linjene ikke er synlige.

Øyebryn-kit har den fordelen at alt du behøver kommer samlet. Du får vanligvis en eller flere farger, en voks slik at brynene forblir, en børste til å blende og et par pinsetter.

Vi har også produkter som gjør at fargen sitter i noen dager. Så trenger du ikke å tegne brynene dine opp hver dag.

Øyenbrynserum

Hvis du vil ha mer tydelige bryn på en naturlig måte, er det et øyenbrynserum du bør velge. Vi har øyenbrynserum fra de største merkene, som M2 Beauté og Revitalash. Påfør det hver natt i noen uker, om du vil ha mer markante og kraftige, men naturlige øyenbryn.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus