Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

SOLBESKYTTELSE

Her finner du vårt utvalg av solbeskyttelse. Her er både solbeskyttere, solsprayer og aftersuns primært for kroppen, da du kan finne solbeskyttelse spesielt for ansiktet under ansiktspleie.

Solen kan være like sunn som den kan være skadelig. Vi trenger vitamin D, som spiller en viktig rolle i vår helse. De D-vitaminene vi får gjennom kosthold og tilskudd er ikke nok. Resten må komme fra solen. Men for mye sol blir skadelig og kan forårsake hudkreft og/eller føflekk-kreft.

Det er viktig å beskytte seg mot solen, men det er nødvendig for vårt vitamin D inntak å ikke å lukke solen helt helt ute heller, så derfor er det ikke alltid den smarteste å velge den høyeste solfaktoren. Det handler om å være fornuftig, og du kan med fordel gå etter Danske Kreftforeningens solstyrke-råd, de tre S'ene: skygge, solhatt og solkrem.

Husk solkrem!

Hvor høy en faktor du trenger, avhenger av hvor høy UV-indeksen er der du er, og hudtype du har. Hvis du er veldig lys i huden, tar huden til seg mer av solens stråler enn hvis du er mørk i huden, så derfor er det nødvendig med en høyere faktor. I tillegg må du ta hensyn til solens stråler, som er de som brenner huden. Derfor anbefales det alltid å bruke en faktor på minst 15, men hvis du er lenger sør, hvor solen vanligvis er sterkere enn hjemme, anbefales det at du bruker en faktor på minst 20.

Billig solkrem

Hos Luxplus har vi et stort utvalg av billig solkrem som dekker alle behov. Vi har solkrem, solspray og solstifter som strekker seg fra faktor 6 til faktor 50. Produktene er fordelt på forskjellige merker, hvorav noen er mer kjente enn andre. Selvfølgelig har vi solbeskyttelse fra "typiske" solbeskyttelsesprodusenter som Derma, Piz Buin, Garnier og Nivea. Vi har solkrem fra anerkjente selskaper som Elizabeth Arden, Biotherm, Tromborg, Dermalogica og L'Oreal. Vi har også solbeskyttelse fra mindre kjente merkevarer som Lancaster og Ecooking.

Du bestemmer deg for merke og pris, men vi anbefaler at du bruker solbeskyttelse når du er i solen.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus