Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter

VI STØTTER

unicef-logo
unicef-logo
LUXPLUS ER MER ENN KUN ET MEDLEMSKAP - VI ER ET FELLESSKAP
Hvert år støtter vi UNICEF og World Wide Fund WWF i deres viktige arbeid for verdens barn and dyr.

Vi er ikke drevet av politiske agendaer eller spesifikke ideologier, men vi tror på viktigheten av å ta samfunnsansvar og å bidra til et større fellesskap.
"Med suksess følger ansvar og engasjement"
Martin, Luxplus
Når du blir en del av Luxplus, hjelper du til med å gi noe tilbake. Fellesskapet handler om å strekke ut en hjelpende hånd til de sårbare. Når vi støtter UNICEF med å hjelpe barn som trenger det, så bidrar vi til å sikre en bedre fremtid for oss alle.
"Det er fantastisk å føle at du hjelper andre"
Maria, medlem av Luxplus
UNICEF og WWF er begge to fantastiske organisasjoner som driver viktige prosjekter som sikrer livene til sårbare barn og utrydningstruede arter over hele verden. Men de er også organisasjoner som er avhengige av donasjoner.

Gjennom vår felles støtte, vil vi hjelpe de som er vanskelige å nå, men som trenger det mest.
TAKK FOR DITT BIDRAG!
Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. Den første måneden er gratis og så koster det 99, - / month. - og du kan avslutte medlemskapet når som helst.
I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.
Klikk OK for å godta det overnevnte.