Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

NEGLELAKK

De fleste jenter kan ikke få nok av neglelakk. For mange er neglelakk faktisk en obligatorisk del av sminkesettet. Og det er også den perfekte måten å fullføre antrekket med negler som matcher. I hvert fall liker vi at neglenes farge kan matche ens humør, sesong og begivenhet - ja, til og med personlighet.

Flotte negler er mye mer enn bare farge på neglene. Med vakre negler bruker, vi hendene våre mer kroppsspråket, og dette gir oss mer selvtillit. Men å lære å mestre å bruke en vakker neglelakk kan ta mange år, det krever øvelse.

Billig neglelakk

Og trening får nok av, fordi vi har mye billig neglelakk som du finner her på siden. Vi har alle slags farger, fra alle i regnbuen til alle fargepalettens farger, det er like før vi sprenger fargeskalaen. Det er bare fantasien som setter grensen for neglene dine, og noen ganger også evner.

I tillegg til vanlig neglelakk, har vi også neglelakkfjernere, negleforsterkere og ulike neglebehandlingssett. Vi har også flere gave-esker med forskjellige nyanser av neglelakk. Det finnes mange forskjellige typer neglelakk, og den som passer best for neglene dine, avhenger av hva slags negler du har. For eksempel, hvis du har negler som revner eller brytes lett, kan du med fordel bruke en av våre neglbåndsforsterkere, blant annet OPI eller Sally Hansen. Hvis du vil ha lengre negler, har det britiske kosmetikk-merket W7 laget neglelakk som gjør at neglene vokse raskere.

I tillegg har vi også et hav av både underlakk og topplakk, noe som gjør at neglelakken varer lenger. Underlaget beskytter også neglene, så det en god ide å bruke det, da det kan være vanskelig for neglene å bruke eller skifte neglelakk for ofte. Når grunnleggende pleie er på plass, handler det bare om å shoppe blant våre mange billige neglelakker. Det handler om å prøve ut noen, til du finner favorittmerket, fargen eller typen. Med våre priser har du råd til å leke litt mer med farger og merker.

Vi forhandler mange forskjellige merker, til enhver smak. Blant våre populære merkevarer finner du merker som Essie, OPI, Revlon og Sally Hansen.

Lykke til i søket etter den perfekte neglelakken :-)

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus