Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DEODORANT

Deodoranter til kvinner kan være litt av en jungel å finne ut av. Vi kan nok alle være enige om at formålet med å bruke en deodorant er å ikke lukte svette. Andre faktorer, i jakten på en god deodorant er svært individuell. Noen går for en deodorant som lukter av blomster, aloe vera, sitrus eller annet, mens noen foretrekker en helt nøytral duft eller duften av såpe. Andre igjen, vil ha en deodorant uten parfyme, som er alkoholfri, beregnet på sensitiv hud, som er økologisk eller uten aluminium, eller noe helt annet. Heldigvis har vi alt her på siden.

I jakten skal man også vurdere om man foretrekker en deodorant, en spray eller en roll-on deo. Det handler egentlig kun om preferanser.

Deodorant til kvinner

Med en god deodorant kan kvinner unngå fukt og svette under armene og lukte rent hele dagen. Imidlertid, er det viktig å skille mellom en deodorant og en antiperspirant. Antiperspiranter inneholder aluminiumklorid som hemmer svetteproduksjon ved å blokkere porene. Ingen svette, ingen lukt. Deodoranter inneholder vanligvis alkohol og dufter som dekker over svettelukten når den oppstår. Vi har både antiperspiranter og deodoranter å velge mellom, og til veldig gode priser.

Billig deodorant

Vi har deodoranter fra mange forskjellige merker her hos Luxplus. Noen av de merkene vi har på lager, er merker du vanligvis forbinder med andre ting enn deodoranter, som blant annet Urtekram, Neutral og Nivea. Vi har imidlertid også et stort utvalg fra de klassiske deodorantmerkene som Sanex og Rexona. I en litt annen sjanger har vi deodoranter, som er litt dyrere, fordi de kommer fra noen av de store, kjente merkene. Her kan man finne deodoranter fra Calvin Klein, Clinique og Bourjois. Disse merkene har også typisk laget parfymer i samme duft, slik at du kan intensivere duften ved å bruke både parfyme og deodorant fra samme serie.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus