Lagt til som favoritt
Fjernet fra favoritter
Innsparing er beregnet i forhold til normalprisen. Medlemsprisene på luxplus gjelder kun for medlemmer. Du kan bli medlem allerede ved din første ordre. Den første måneden er gratis (deretter 99,- kr./ mnd) og du kan si opp når som helst. Sjekk alle dine fordeler ved å være medlem hos luxplus.

DUSJSÅPE

Som en mann bør du ikke dusje uten å skjemme bort kroppen din med en god shower-gel for menn. Tenk på hvilken du som en mann bør velge. Skal det være en shower-gel med en deilig, maskulin duft som blir værende på kroppen lenge etter badet og forlenger den fantastiske følelsen av å være friskvasket og velduftende? Eller skal det være en parfymefri shower-gel for menn som rengjør og fjerner alt smuss fra kroppen din etter hvert bad?
For eksempel kan du velge en showergel fra dint favorittduftmerke, slik at din shower-gel tar din favorittduft med deg i badekaret og gjør kroppen din ekstra velduftende. Ved å velge en showergel med samme duft som parfymen, kan du forlenge duften på kroppen din.
Det er også mange gode showergels for menn som fukter og pleier huden, slik at den ikke tørker ut i badekaret. Hvis du har en tendens til å tørke huden, velger du en shower-gel som gir ekstra fuktighet til kroppen.

Billige shower-gels og kroppssjampo for menn

Mange menn bruker bare ett produkt når de er på badet. Er du den typen som ikke vil kjøpe flere forskjellige såper til hår og kropp, så velg deretter en kroppssjampo eller en shower-gel som kan brukes til å vaske både kropp og hår. Hvis shwoer-gelen din er et multiprodukt som i tillegg til å rengjøre kroppen din, også kan brukes til å vaske håret, trenger du bare å ha et produkt i sportsbagen når du skal på sport eller trening. Det er vel smart?

Vi har sett en ekstraordinær etterspørsel etter shower-gels og kroppssjampo fra kjente klassiske merker som David Beckham, Axe og Old Spice, som alle har en herlig maskulin duft, men andre shower-gelprodusenter som Adidas, Dove eller Nivea er også kjent for deres såpe for menn som nærer huden og etterlater en mannekropp myk og velduftende etter hvert bad.

Luxplus bruker cookies samt tredjeparts informasjonskapsler for å huske dine foretrukne innstillinger og gir mulighet for bedre brukervennlighet.
GODTA
Velkommen til Luxplus